PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   preporuka Joysticka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40869)

duldul 09.06.2006. 08:27

preporuka Joysticka

ajde gameri preporučite mi neku dobru đonđulju za max max 200-300 kuna, nedam više, možda malčice ak je fakat
mora ić na USB ili eventualno Firewire ako ima takvih, jer nemam gameport
thx

JC Denton 09.06.2006. 12:31

Logitech Wingman Extreme 3D Pro, cca. 230-250kn

Delta S4 09.06.2006. 13:15

Citiraj:

Autor JC Denton
Logitech Wingman Extreme 3D Pro, cca. 230-250kn

Posjedujem dotični joystick i imam veliku zamjerku glede njegovog centralnog položaja...u kurcu je...ili naginje naprijed ili nazad... Bjež od toga, brdo love za škart. Jedino što je cool na tom joysticku je force feedbak...stvarno je dobar.

Kupi si neki Genius za 80-ak ili 100 kn i uživaj... Do douše ti geniusi imaju naviku da im pucaju vodilice potenciometra...uzmi 3 komada pa da imaš za dijelove :D

West 09.06.2006. 13:27

Uglavnom bilo sto od Logitecha :smoke:
TRUST GM-2500 moze proci i Logitech Wingman Attack 3 isto tako.

duldul 09.06.2006. 13:46

...imao sam do sada logitech wingman, ali je na gameport kojeg više nemam, i isto mi je gotovo uvijek naginjao prema gore, a ako ga ne bi kalibrirao onda je bila banana
...stvarno volim simulacije letenje, nisam se odvajao od x-wing alliancea: nono :
a kaj velite na saiteka?

btw. dajte odmah i neku preporuku igrice (kad nabavim đonđulju brijem pikat iljušina, čuo da je : Machineg
ima li šta novije od star warsa od alliancea?
thx

mITZEK jr 09.06.2006. 13:55

os iskreno imo wingmana i oso u ku...ac nakon 6 mj. a sad i ja i stari imamo

SMARTBOX-ov joystick koji radi ko lud a spaja se na usb i ide na playstation 1&2 a kosta 70kn u kvarku

duldul 09.06.2006. 14:00

daj ne rise
a ima li force feedback
....kvark zna imat ***************ene stvari (mislim dobre a jeftine):-)

Perki 09.06.2006. 14:04

Saitek cyborg evo. 300Kn na crovortexu. Za te novce nema bolje.

mITZEK jr 09.06.2006. 14:05

ne za ozbac...
izgleda ti ko joy za ps2 na kraju ima konektor za usb i za ps port:burn:
otidi na njihove stranice i pogledaj si ga!
ponasa se jednako kao i joy za playku znaci ima force f.
jer sam ihto gt4 sa njim i radi ko lud!a nista crklo nije na njemu a kod mene je vise od god.dana a stari ga ima oko 10mj.oba su bacana,padali su i tako!:)

domy_os 09.06.2006. 14:08

To od Smartboxa nije joystick nego gamepad...

mITZEK jr 09.06.2006. 14:20

jao jesam konj...ma to me jos normabelli deru!a i imo sam operaciju glave pa...
meni je to sve isti don...:beer:
isprika

JC Denton 09.06.2006. 15:15

Citiraj:

Autor Delta S4
Posjedujem dotični joystick i imam veliku zamjerku glede njegovog centralnog položaja...u kurcu je...ili naginje naprijed ili nazad... Bjež od toga, brdo love za škart. Jedino što je cool na tom joysticku je force feedbak...stvarno je dobar.

Khm... buduci da imas force feedback, ocito nemas joystick koji sam ja naveo! Daj citaj malo!

Ja inace imam Logitech Attack3, i jedina zamjerka je sto nema view hat, no toga sam bio svjestan kad sam kupovao (a vise love od 170kn koliko sam dao za njega - nisam imao)... svejedno jako dobro sluzi vec 4 mjeseca za IL-2 Sturmovik i povremeno Pacific Fighters ;)

JC Denton 09.06.2006. 15:22

Citiraj:

Autor duldul
kad nabavim đonđulju brijem pikat iljušina, čuo da je : Machineg

Je*ala te đonđulja, ja uvijek odvalim od smijeha kad to pročitam : roller :

Inače... da, Sturmovik je zaaakooon! :) I izrazito nezahtjevan za današnje prosječne konfe. Na mojoj konfi iz siga bez bada vrti max. detalje na 1280x960. Jedino što moram smanjiti je landscape lightning na high (umjesto na excelent) : goood :

Nemam pojma kako je sa Forgotten Battles, nemam.. a imam i Pacific Fighters i ne svidjaju mi se toliko kao originalni IL-2, iako imaju bolju (i puno zahtjevniju) grafiku. Ma ruski avioni su zakon... bar nisu k'o od papira :D

duldul 09.06.2006. 21:09

Citiraj:

Autor mITZEK jr
jao jesam konj...ma to me jos normabelli deru!a i imo sam operaciju glave pa...
meni je to sve isti don...:beer:
isprika

nema beda mitzek, znamo mi bacit i plejku, a trebat ćemo i nešto takvo

Paske 12.06.2006. 10:35

Citiraj:

Autor Delta S4

Kupi si neki Genius za 80-ak ili 100 kn i uživaj... Do douše ti geniusi imaju naviku da im pucaju vodilice potenciometra...uzmi 3 komada pa da imaš za dijelove :D

What he said ...

Igral s njim BF Vietnam - koristiti helikopter s njim je mazohizam na N potenciju.

Nema veze kako ga središ u driverima, centriraš ili bilo kaj - on ima svoju putanju i bok : hitthewa

Brain32 12.06.2006. 13:16

Od ovog kaj se moze kupit kod nas, Saitek ili Thrustmaster, sve ostalo...odheb...

duldul 12.06.2006. 17:16

onda će da bude saitek:rambo:

hvala svima

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20.