![]() |
CoD i CoDUO mi trzaju sa 3d zvukom...
Kad igram Call of Duty i expansion graficke postavke pri 1024*768 nabrijem do kraja bez ikakvih trzanja. Ali kada ukljucim EAX 1,2 ili 3 igra divljacki trza cak i kada graficke postavke bacim na minimum minimuma!?!
Moram zvuk drzat na 2d Miles-u! Zvucna mi ke Audigy LS koja podrzava EAX 3, ali ubrzanje nije hardversko. Cak i sa tom cinjenicom sumnkam da bi trebao izgubit vise od par frameova. Zanimljivo, COD2 mi nije radio te probleme a zahtjevniji je 3 puta! :fuming: Je, driveri su most recent.... Ipsens |
možda problem u igri?
|
Ne razumijem?!?
Na koji nacin? |
imam Audigy1 i isto mi je u nekim igrama stekalo..u UT2003 znalo se usporiti do 40%
nakon updatea samih drivera nista se nije promjenilo, nego tek nakon instaliranja novije verzije AudioHQ-a...tak da provjeri dal si instaliral sve updejte |
Hvala ali vec sam prijesao igru.
Dakle otisao sam na official creative site i nasao novije upravljcke programe od onih koje ja imam. Ali naiso sam na problem. Evo sto sam poslao creative support deprtmentu: I have curently installed SB24_WEB64_LB_1_04_0055.exe drivers. Then I wanted to install BasicAudio_PCApp_1_00_03.exe, but it blocks when it need to install device control. I was able to unblock that by killing rundll32 process(which consumed 99% of CPU) from task manager. Then I installed succesfully all 3 features. Then I can see that I can't run device control. I get error message:(An exception occurred while trying to run "Shell32,Control_RunDLL "F:\Program Files\Creative\Device Control\USBAudio.cpl"") The only way to run it is from control panel. Zna li itko rijesenje? : suicide Ipsens |
Jesi probao uninstal i jednih i drugih? Pa onda instal onih koje hoćeš.
|
Jesam, i rollback na stare drivere, pa install, pa vracanje na najnovije i sve ostale kombinacije...
|
jesi probao format c: ? :D:D
|
Uglavnom. da sad ne pisem mnogo kroz koje sam sve silne postupke prosao, evo rjesenje:
Skinuo sam rundll32.exe i zamijenio ga sa svojim. Nakon toga OBAVEZAN restart! Inace nema efekta, pa cete mislit da neradi, ko ja. : hitthewa Ipsens |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |