![]() |
OC-miša
evo znam da se mozhe dizat frekvecnija onog utro az miš s nekim programom ja sam sigo iz 128 na 250mhz-a al dalje nejhde neznam program veli da moram koristit neki fajl origigi al to je valda zato kaj sam digel samo na 250mhz-a
el ima koji drug pogram za tak nekaj ja sam koristio usb mouserate switcher |
: suicide : suicide : cheers2
|
akm islish da se zaje.bavam skini program i pogledaj
|
Spalit ćeš si usb :)
|
budem ako ga dignem na ghz ali je 500mhz najbolje imat
|
Se smije znati koji je povod/motiv, tvom clcokanju miša? Ni vrag da ti treba da nekoga pomoću Railguna, prek pol mape pošalješ u vječna lovišta...ili?
|
lol
mislim neznam o cem pricas uopce, nisam znao da postoji opce ikakva frekvencija na misu i neznam sad i kad znam na sto utjece ali ovo mi totalno se ne cini kvalitetno opravdano :D :D : lol2 : |
Ma dobit ćeš niži odziv od par ms i možda koji skureni port. Okani se toga i pusti da usb radi na frekvenciji kojoj je radio jer si osim mišu podigao i frekvenciju ostalih portova...Time si možeš shebati printer, usb stick uglavnom bilo što priključiš na usb...
|
Na 500 ne bi trebao imati nikakvih problema koliko ja znam. Bar dosad nitko se nije zalio. A i nekima to treba, rail, trzaj, stop klik, paf, :D
|
da trea mi za cod 2 :D ma bum to slozhil ak uspijem inache dobihs za jedno 4ms
|
u teoriji....ma bespotrebno...ali uzivaj dok mozes
|
e ljudi fala svima koje me nisu podrzhavali evo s***************o sve usb-e tream il jedan fajl origigi il nove windowse ovo je najgluplje kaj sam ikad napravio tak da to nikom ne savjetujem da radi osim akk ohe z***************at komp kak i ja (nije niash z***************ano hardwerski)
|
hahaha ovo je jače od onog seljaka što zove onu žensku iz t-coma pa je za***************ava
drugar, ne pi*di |
Eto vidis sad lipo mozes podvuc crtu i stavit = ..... : baad :
Citiraj:
Eto ti na kad ne slusas! :D |
E sry, ali ovo mi je fakat za rofl :)
Ono, fakat ne kužim koliko uopće taj nešto manji odziv može značiti, a samo si možeš sranja napraviti (kao ti :P) Uopće mi je malo glupa ta graja kad se kupuje "pro" oprema radi igranja, a istovremeno hrpa odličnih igrača igra s miševima za 60kn, bez podloga i, naravno, s defaultnim postavkama za USB portove :P |
lol
|
moj radi već godinu dana na 500hz i osjeti se razlika, miš je precizniji (u codu) al nije to ništa posebno bolje si uzmi novi miše nego da spališ usb konektore
|
ma ok ssamo sam isho system restore a kaj mislite kaj ja iam pa nema ni podlogu i miš je koshto 40 kn iako sam ga malo modo ima u kučište i case modding slike
|
:lol2:
modo si miša a ***************eno moj je isto moddan vrijeme ga je modala , sad je malo izblijedilo ono "genious" kojih brijaca ima majko milaaaaaa uskoro ce netko pitat kak da moda tipkovnicu da brže piše |
kak se zove program ?
možda ja skurim komp pa dobim novi :) |
zove se USB Mouserate Switcher 1.1.
|
Vražja posla...ne čini to...ali to je samo moje mišljenje...
|
Citiraj:
|
Kupi G5 - igraj ...
|
daj mi reci jesi ti slao pismo s ovim istim pitanjem (i objavili su ga) u zadnji bug. njihov odgovor:
"bez ikakvog straha mozete dizati frekvenciju usb-a do 1000mHz jer je usb za to i predviden. nista se ne moze dogoditi i ako se nesto dogodi nekoj komponenti to znaci da je ta komponenta neispravna" LOL |
Citiraj:
|
ako se ne varam radi se o redu Hz, a ne Mhz kao prvo....
dobije se malo, ali koliko to može poslužiti jednom, recimo prosječnom igraču? |
Citiraj:
|
da, mat, bas sam procital u bugu :D
|
Citiraj:
nisam ja nish slal neda se meni to slat lol kka se potrefilo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11. |