![]() |
Programi za TV karticu
Dakle, za one koji imaju TV karticu, koje programe koristite, koji su najbolji? Ja sam dobio uz karticu jedan koji mi zaledi komp :mad:
|
|
dscaler, cyberlink power vcr 2,....
|
Svojedobno sam si dao truda i isprobao skoro sve programe navedene na tv-cards.com za svoju leadtek tv2000 xp deluxe. Došao sam do nevjerovatnog zaključka da je najbolji program upravo onaj koji sam dobio uz karticu, dakle WinfastPVR.
|
Da preciziram: imam PixelView Play TV Pro Ultra. Uz njega sam dobio Play TV aplikaciju u kojoj se nikako ne mogu snaci. Ne mogu naci bitne opcije. Cini mi se da je program ***************eno preglup. Ali ne znam jel dobro instalirati ove programe od drugih kartica jer vecina njih radi samo uz kartice uz koje su dobivene. Probao sam stavit neki Pinnacle i nece mi se ni pokrenuti.
|
Citiraj:
|
Ma probao sam ovaj power vcr 2, moram malo uci u stos kako sto radi, dscaler sam instalirao, ali me pati onaj warning na pocetku i jos mi je javljao neke greske pa sam mislio ako ima jos nekih aplikacija... ja nisam bas naletio na nesto sto bi me dojmilo. Ma budem se snasao, hvala svima na preporukama.
EDIT: Ma mene najvise zeza to sto imam samo sobnu antenu pa mi nikad dobra slika ali nadam se to uskoro rijesiti. |
s tim programi naravno nemaju nikakve veze ...
jako dobar program je i ChrisTV , ima enorman broj opcija http://www.chris-tv.com/ ja koristim taj navedeni winfast PRV, nemam zamjerki osim jedne ,a to je da nema opcije !pause" kod snimanja nazalost...samo to me ***************e. e da i ŠEVI me to kaj ovaj forum daje tolko zvjezdica za proste rijeci!!!AAAAAAAAA |
može preporuke za snimanje tv na komp.
kartica mi nema hardv. enk. nikad to nisam radio, pa bih volio savjete s kojim programima snimati, u koji format, koja rezolucija i ostale postavke hvala i poz |
Ja imam Pinnacle Kartu i uz nju sam dobio i Pinnacle Studio10 jako dobar za obradu snimljenog materijala a kao i hradware nema nikakvih problema,ali nadji i skini pa "probaj" WinAVI Video Cepture,jako je dobar,dobra kvaliteta snimljenog,i snima odmah u DVD (.vob) formatu tako da odmah mozes prziti.
|
thx, bum "isprobal"
mene zanima i recimo situacija, snimanja u neki format (dvd ili mpeg), pa prerada u divx/xvid/x264 format, ili odmah direktno u kompresirane formate |
ima ko terratec cinergy 400i ili slicnu i koji program koristi za nju?mene stalno zezaju driveri.
|
Ja koristim WinDVR i solidan je.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:59. |