![]() |
da li se može??
ovak zanima me jedna stvar...: bonker :
uzeo bih vodeno hlađenje(hg-5xx kn)i na to jos dodao onaj vga blok iz pc-shop.hr(zalmanov blok)...znaci da bi stavio t komad na ulazu u CPU blok i isto tako na izlazu...jel ima tko iskustva sa takvim cime..cijena svega bi bila oko 700 kn sto mi se cini ockej?...komentri dobrodošli...: goood : |
Mislim da se moze, raspitaj se za unutarnji promjer crijeva, i za vanjski promjer Zalman bloka, ako pasu, slobodno montiraj.
Samo koje vodeno? Big water? Ako je neko sa slabom pumpom, moze ti VGA blok usporit protok, i onda se ti se temp povisiti, umijiesto da se smanje... |
da radi se o big wateru: roller :
|
Onda ok, mada bi ti preporucio da dodju i kod nas modeli sa novim pumpama. Stare su imale preslab protok, i pucali su izvodi... Nove pumpe su rijesene bar 5 puta bolje od starih. Imaju jaci protok, cvrsce su...
No da skratim, vani se za Big water moze dokupiti i VGA blok, tako da nemas problema s protokom, samo trebas paziti da na zalmanov blok mozes stavit thermaltake crijeva (debljina prikljucnica mora bit jednaka), jer bi ti mogla ubrzo voda cutit po kucistu, a to, kako znamo, NIJE dobro... |
on prica o bigwater se ne NON se...inace taj slab protok je i vise nego dosta da uredno ohladi proc...a sto se tice dodavanja blokova ak nemas standardne tt 6.4 vijcane uvodnice...slobodno kupi par(2 za blok koji terbas) pneumatskih uvodnica 6/8 1 m zelenog uv crijeva i utakni ih u te uvodnice...a pomocu malo sile naguraj i drugi kraj na 6.4 uvodnice o tt...isprobano i tako kod mene riejseno...
da nemoram govorit da sam tim vodenom pobio svu konkurenciju na ovom forumu=) (masni nije moja klasa sa faznim ccc)=) |
Ne pricam je o SE pumpi, nego o najnovijoj 400L/h...
Ne da mi se davat linkove, ali pumpa je ZMAJ... NON SE pumpa, nije pumpa upoce... To se ne moze koristit ni za onog cicu sto piski u fontanu, a kamo li za vodeno hladjenje... Mislim na Big Water 735: http://www.thermaltake.com/product/L...5/cl-w0075.asp |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:56. |