![]() |
win xp serial key
Zanima me da li se može unjeti novi product key u wind.?
Kupio sam originalne win. ali ne bi htio ponovno sve instalirati!!! Hvala. |
Nisam baš siguran da bi ovome vjerovao...
Rađe ključ u bravu. Instalacija Prozora nije komplicirana stvar. Pa da imaš 30 programa instaliranih, to je posao od jednog popodneva. |
nebumo se ovak igrali.: nono :
|
Editiraj post Atila, na forumu je zabranjeno spominjanje seriala i slicnoga.
Nemoj pisati veliki slovima, izgleda kao da se DERES. |
Samo ću ti reć da se može promjenit, a ti se dalje sam snalazi... :D
|
Citiraj:
potpisujem, ako se potrudiš naći ćeš i kako... |
Ajde pomozite covjeku. Ako je istina sto kaze,covjek prelazi sa ILEGALNOG u LEGALNO. Ako mu pomognete dobit cete od MS-a pohvalu i diplomu :D
|
Control Panel > Accessibility Options > General > Use Serial Keys :D, a ako nije to onda mora da je ovo:
http://support.microsoft.com/?kbid=918342&SD=tech |
Citiraj:
Citiraj:
|
imaš na netu program,winxp key modify
|
Ak nazoveš Microsoft reći će ti ovako nešto :
http://www.microsoft.com/genuine/pur...tructions.aspx Jedino zanemari ovo sa e-mailom jer product key već imaš doma. |
xp
Kada sam slagao komp nisam imao para za win.pa sam stavio neki lažni samo privremeno!!!Našao sam program ali mi ne prihvača key,probao sam neki drugi key i njega prihvača ali original ne!!!
Ovih dana kada uhvatim vremena moram lijepo sve posnimati i snimiti original... Hvala svejedno... |
vjerojatno jer su različite vrste windowsa
|
Lazne Windowse? :D
|
ne,nego ne može promjeniti key ako su mu windowsi corp, a orginal oem,retail.
|
Dosta više, još jedna o unošenju seriala na neorginalne winbloze i banana ti postaje omiljeno voće.
|
Citiraj:
Mislim, od svih stvari koje netko može falsificirati, Windowsi su najgluplji. Ovo je kao da je došlo iz Fordića, ono: Halo Bing, kako brat? Svladao programiranje i sad rewrite-a Windowse XP ? : lol2 : BTW jel netko ovdje dovoljno star da se sjeća da je bilo lažnih Amiga ?? |
ja sam toliko star da sam doma kao klinac imao - Orla. :D :D
|
Citiraj:
|
Ja sam imao prilike raditi i na Galaksiji, domaćem složencu. Orao prema Galaksiji je otprilike ono što je F-16 prema Galebu.
Tu nisi mogao napraviti običnu For-Next petlju da ne izbaci out of memory. Uh, odosmo u far OT. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |