PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Ste probali unlockat XP-a? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=408)

shimpa 12.02.2002. 19:14

Ste probali unlockat XP-a?

chaos!

Uglavnom, imam XP1600 i rado bi ga malo nadrko, naime, uz svo dizanje VDDR-a i VIO-a nemre mi FSB tolko izdrzat, kolko bi on radio dalje stabilno...

Pa sad me zanimaju kakvi jednostavni nacini da ga unlockam, koji ne ukljucuju taljenje srebra i varenje..:eek:

Sh.

vitko 13.02.2002. 00:08

A najbolji nachin ti je onaj tomov primjer (mislim na doktora tomu).
Ja probo tako i radi :) fercera rekli bi neki

ozren 13.02.2002. 06:58

Moj XP dolazi na stol ovaj vikend... pa ce lijepo da smanjim mnozitelj i da sve radi na 10x171 :))

A jadni TBird ce morat u mirovinu. sniff!

vitko 13.02.2002. 09:59

I onda ces fino provrtit bench (SETI naravno) i mene skinut sa trona i onda cu ja morat naruchivat novi RAM, novi proc samo da se vratim. Ma moze... ;)

Bitno je samo biti miran i polako. Vidjet ces kako ce ti biti dobar osjecaj kad ga odlockas a ono se boota(prvo sretan si sta radi) i onda pocnes mijenjat mnozitelj auuuuu :p

Jozha 13.02.2002. 13:32

Citiraj:

Originally posted by vitko
I onda ces fino provrtit bench (SETI naravno) i mene skinut sa trona i onda cu ja morat naruchivat novi RAM, novi proc samo da se vratim. Ma moze... ;)

Tron? Kakav tron? Skidanje sa trona? Pa kaj nisam ja najbrži u kvartu?

shimpa 13.02.2002. 15:14

Citiraj:

Aj, idem vidit, pa se javim kad obavim :)

Sh.

ozren 13.02.2002. 18:54

Citiraj:

Bitno je samo biti miran i polako. Vidjet ces kako ce ti biti dobar osjecaj kad ga odlockas a ono se boota(prvo sretan si sta radi) i onda pocnes mijenjat mnozitelj auuuuu :p

joj sto me neko cita ko otvorenu knjigu!! nego sto da ce se vrtiti SETI ko luuuuud!!!

O.

ozren 13.02.2002. 18:55

Citiraj:

Originally posted by Jozha

Tron? Kakav tron? Skidanje sa trona? Pa kaj nisam ja najbrži u kvartu?

Tvoji hardovi jedino najbrze crkavaju u kvartu... pogledaj si kaj sam stavio newse za sjutra (14.2.) - da te pohvalim!

O.

shimpa 13.02.2002. 19:04

Citiraj:

E, a otkud ti onaj srebrni lak? Ili sta si vec koristio?

Sh.

vitko 13.02.2002. 19:16

Srebrnog laka bi trebalo bit u chipoteci (100 Kn), a ja sam kupio "rear window repair defogger kit" ili "tekuchina za poravljanje grijaca stakla za aute (ima za kupit u ducanu koji prodaje rezervne dijelove "Tokic - Fiat" (75 Kn) u Marticevoj odmah pored njegova kipa)
Ili ak oces ja ti posudim svoju bocicu

shimpa 13.02.2002. 19:26

Citiraj:

Srebrnog laka bi trebalo bit u chipoteci (100 Kn), a ja sam kupio "rear window repair defogger kit" ili "tekuchina za poravljanje grijaca stakla za aute (ima za kupit u ducanu koji prodaje rezervne dijelove "Tokic - Fiat" (75 Kn) u Marticevoj odmah pored njegova kipa)
Ili ak oces ja ti posudim svoju bocicu

Tenks, no bum si kupil ja svoju, imam filing da ce mi trebat :)

Sh.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13.