![]() |
Far Cry, I cry !
Nadam se da vam nije dosadila ... : sniper :: DualWiel: CoolRamb:rambo:
Imam problem s tom igricom otkad sam ju prvi put instalirao. Problem je ovakav: Nakon sto mi se ucita igrica i sve krene kak treba, zaledi se odjednom. Otprilike uvijek kad pocnem pucati ili gledati na binoculairs. Samo se slika zaustavi a sound ostane raditi!:confused::confused: Probao sam i sa patchevima (sve verzije) itd... Konf: Ath64 3000+ @2400 MHz G.E.I.L. ddr512MB pc3200 @400MHz Ati RadeonX700 256GDDR3 (Catylist 6.5) Omega 38252 Maxtor 250Gb Sata-II 16 Mb....... Help please jer mi je pomalo neshvatljivo da ne mogu igrati tu igricu kad mi se kod frenda vrti na puno slabijoj konfi... |
...promjeni drivere od graficke,je li ti komp 100% stabilan sto se tice overclocka ?
|
najvjerojatnije bi mogli biti driveri,probaj prvo od njih poceti
|
Ajd naravi slijedeće skini si drivercleaneri postupi po postupku opisanom http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19787, i da reinstaliraj igru.
|
Stavljao sam nove drivere... Sve redom. I od grafe, i te neke omega drivere (iako ne znam cemu to sluzi uopce).
Komp mi je skroz stabilan sto se tice overclocka, iso mi je do 2,7 GHz ali sam ga vratio jer mi nije potrebno naprezati go toliko .... :) Idem sad probati sa tim driver cleanerom pa se cujemo... |
Citiraj:
baci occct il prime 95 ak vech nisi jer ak si pustio super pi 1 mb to ti nish ne znachi |
cek jesi stavio drivere od grafe i omege u isto vrijeme?!
jel omege jesu driveri za grafe,nemozes imat dvoje u isto vrijeme. imas atijeve catalyste koji su oriđiđi drv za grafu,i omege i jos krdo njih koji su moddani. |
stavi sve na default pa probaj onda.
|
Citiraj:
Evo, sad sam po onome postupku sa driver cleanerom maknuo sve sto je imalo veze sa rijeci ATI:D i stavio ponovno samo omegu. Igrica radi iako mi je malo nejasno zasto mi ju postavi na "low" sa autodetectom. : stoopid Sad cu probati dizati grafiku postepeno gore da vidim oce raditi... Isuse hvala za onaj link na tut.. stagod da je napravio, izgleda da je dobro napravio. [quote=metallica] baci occct il prime 95 ak vech nisi jer ak si pustio super pi 1 mb to ti nish ne znachi [quote] Sta je to ?? (tako da vjerojatno nemam :D) |
to su ti programi koji tetsiraju stabilnost kompa kod OC-a
priem je u biti program za računaje primarnih brojeva a super Pi računa Pi, u određenoj veličini. Ako proc radi grešku kod računanja nije stabilan. |
Stavio sam na medium sve i radilo je dok nije trebao učitati novi level. Onda je samo lijepo stao čim je počeo učitavati. Odmah sam skužio da ne vrti ni disk ni nikoji ku... Isuse ja ne mogu vjerovati da se ovo dogadja. Meni izgleda super igrica i sve je predobro ali mislim da ima tih bugova mali milion...
Jel možda sad trebam instalirati koji patch? |
Jel mi netko stvarno moze reci jel trebam koji patch instalirati da znam sta da radim... Please...
|
Ovako, za početak stavi Catalyste! Zatim sve postavke od kompa na default. Onda se javi. Omega zna praviti gadne probleme.
|
Hm, a da probaš s Catalystima 4.9? To se događalo na 9x00 seriji i na X300, možda 4.9 upali i kod tebe.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ajd skinut ću to i probati iako stvarno pocinjem gubiti zivce :). Javim se kad defaultam sve... |
Gle, ja to smrzavanje i VPU recover u Far Cryu nisam imao jedino s 4.9... Isprobano na 9600, 9700 i 9800 seriji te na X300.
|
Ok, nemam bas sad vremena al budem jos to isprobao danas kad dodjem s posla.
Inace, hvala sto se trudite :). :top: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |