![]() |
Za one koji imaju Z-5500 zvučnike !
Počli su me lagano živcirat , woofer mi je udaljen jedno metar ipo od kreveta i kad ih ugasin na daljinski i kad je dosta velika tisina u sobi čuje se kako woofer lagano zuji i to me ubiva i nemogu nikako zaspat baš se čuje kako struja prolazi i sad mi je tlaka jedno več misec dana gasit ih na prekidac koji se nalazi izad woofera , pa me zanima je li i vama ostalima woofer zuji pa ako nije problem da provjerite!
|
Istina, woofer zuji. I meni i frendu. No meni je na drugoj strani sobe u odnosu na krevet i ne cuje se tako pretjerano. I ja uglavnom nemam problema zaspat. Probaj razmjestiti sobu ako nista drugo. Zuji dosta tih elektronickih kompjuterskih stvari sta sam ja cuo. Od monitora, misa, zvucnika... Ljude uglavnom smetaju no, valjda se naviknes.
|
Welcome to the club! I meni zuji sub od Z-640. A poceo je pomalo i trafo od monitora (prije je samo cvilio :D )
|
Hvala na odgovoru , stvarno mi počelo strašno smetat pa ma samo zanimalo kako je drugima , ako je svima tako hebiga onda , malo cu prominit raspored pa ce bit bolje valjda.Tako mi je i novi monitor 930BF počea cvilit toliko je cvilia par dana dok ga nisan dobro opizdia i od onda vise ne cvili.A cvili mi i mx510 zvuk točno izlazi kroz onaj scroll botun toliko je neka visoka frekvencija u pitanju da kad se približi uho tome počme sekundarno bolit glava . boleština je živa ovaj hardware svaki dan nesto novo pocme zujat...čoviče nemos kupit pacova a da ne cvili...užas
|
Dobro dosao u klub. Meni sve zuji :smoke:
U mx510 sam mora spuzvu stavljat. Di ovaj svijet ide. Hvala bogu 930ka jos nije pocela zujat, ali me plasi da bude.... Najgore mi je sad ovo doba godine. Sunce je pod cudnim kutom u odnosu na zemlju i uzasno me nerviraju solarne baklje. Nadglasavaju mi plimu i oseku :smoke: . Jedva cekam zimu :) |
Istina , kad ti počme prva stvar zujit počme zujit apsolutno sve čak i one koje ne cvile ti ih čuješ :D samo ja iman neobičan problem sa tim zvukovima lakse zaspen uz zalmana fv700alcu na 12v koji se na 12v jako čuje nego kad mi počme neko malo smeče cvilit koje je doslovno nečujno ljudskom uhu , tek to onda ubije... vidin da cu se morat i ja zabavit malo sa izolacijom i spužvom.
|
Citiraj:
: lol2 : jooj fleks... |
imam z5500 i nisam primjetio taj problem... baš ću probat poslušat....
|
Na TEACu PM-1300 je woofer zujao na Logitechu Z-2300 ne zuji.
|
Citiraj:
|
Moj MX1000 se ne cuje. Istina ni mx510 isto ne cujem. Mozda samo kad priblizim uho njemu. Inace od danas se paljenje stolne svetiljke cuje preko z5500. Do sad nije bilo. Mora da ovaj 22" crt kojeg sam danas spojio ima nesto s time. Jos samo da on pocne cvilit. :)
|
meni tak zuji napajanje. normalno je to jer se u zavojnicama inducira struja bla bla i tak dalje...:D
|
gle stvarno , sad kad sam stavil uho do miša (mx518), čuje se kak cvili ... :eek:
|
Citiraj:
|
meni danas zuji u glavi :P
|
a punjac od nokie
kak to skviči ko svinja pred klanje :D |
Da stvarno, wtf... mis cvili... mora da je neki kiborg
|
Meni je samo jedan monitor 19 cvilio kad ga ugasim,htio ga baciti kroz prozor jer je cvilio ko svinja dok otresa nogama.
Međutim prodao sam cijelon računalo i kupio Novo bez ikakvih j*benih zujalica. Ovo još nisam čuo da miševi zuje: nono : Čekićem bih ga stukao. |
Ja sam cviljenje maticne rijesio tako da sam one ''zavojnice'' oko socketa zalio sa vrucim ljepilom. ***************eno. Nis se ne cuje.
|
Citiraj:
Jesi probo cijeli komp uroniti u ulje :D |
To ću morat i ja napravit jer mi otpočetka nešt pišti... Jest da se čuje samo u mrkloj noći, al živcira. Fleks, to si onim pištoljem za vruće ljepljenje napravio? Taman sam si kupio patrone neki dan... :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |