PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Polifone mel. (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4069)

z3D 15.03.2003. 00:20

Polifone mel.

ajde sad nek mi netko od vas smartasseva :D tu predlozi kako poslati polifonu melodiju (MIDI) s kompa na mob? Jel pali obicni attachment u mejlu pa onda skidanje prek wapa ili ima pametniji nacin?

Black Dragon 15.03.2003. 00:44

Žica sinko, žica. Pa šta misliš da ja ukucavam melodije u svoj Siemens MT50, fino kabl na COM pa na Mob pa fino VisSie i ode midi na mob (dobro moj nije polifon ali princip je isti). Kaj ne bi možda tako išlo?:beer:

z3D 15.03.2003. 00:48

znam ja stari moj, ali nemam kabla trenutacno, a osim toga mob je 3510i i SonyEricsson T300, pa su kabeli malo problematicniji :)
i nemam proggie sa Sony-a, u tom je problem... :(

Black Dragon 15.03.2003. 00:53

Siemense lomim, trgam, otključavam, zaključavam, flasham, ma šta da ti kažem, još samo ih ne prouzvodima ali sam sa ostalima u totalnoj banani. Jednostavno rečeno pojma nemam. Mislim svi telefoni koje sam imao, imam i budem imao su Siemens (mobilni i fiksni) tak da se u to razmem, ostalo neće ići ove noći. Valjda bu se netko drugi javli ko se razme u te tvoje:beer:

miato 15.03.2003. 08:53

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Siemense lomim, trgam, otključavam, zaključavam, flasham, ma šta da ti kažem, još samo ih ne prouzvodima ali sam sa ostalima u totalnoj banani. Jednostavno rečeno pojma nemam. Mislim svi telefoni koje sam imao, imam i budem imao su Siemens (mobilni i fiksni) tak da se u to razmem, ostalo neće ići ove noći. Valjda bu se netko drugi javli ko se razme u te tvoje:beer:
Uh, jos jedan okorjeli siemensovac:smoke:
Kad izlazi SX1, i kolko ce kostat kod nas?
vise od 4k?

LorD ClockaN 15.03.2003. 10:10

Ja na svoj S55 melodije saljem preko kabla ili infracrveno. Mozes i preko MMSa, e-maila, ali mi je tako komplicirano, a MMS nisam niti aktivirao u Cronetu.

z3D 15.03.2003. 10:17

o jebemu, ne pitam vas ko kaj salje i ko kaj ima i kolko dodje siemens telefon. pitam kako sa kompa poslat midi file na mob! bez kabela ili infre :D

gospar 15.03.2003. 11:09

nikako na druge nacine, mozes preko neta sa odredenih siteova ali u 100% slucajeva moras platiti.

greg SE 15.03.2003. 11:09

Citiraj:

Originally posted by z3D
o jebemu, ne pitam vas ko kaj salje i ko kaj ima i kolko dodje siemens telefon. pitam kako sa kompa poslat midi file na mob! bez kabela ili infre :D
i mene isto muci jedino je kod mene OT511 u pitanju.....
kad sam vidio da na njemu upisivanje melodije dogovara skladanju opere (jebote ima vise vrsta nota nego sam ih ja u zivotu vidio :D) odustao sam od svega

z3D 15.03.2003. 11:11

sta mislis jel se more prek attachmenta u mejlu poslat midi s kompa? ja brijem da se moze

horza 26.03.2003. 22:33

OT 511

Ja na OT 511 snimam melodije i OK zvuči.... ima li netko polifone melodije za njega ? Mislim... našao sam normalne, ali HOĆU POLIFONIJU I NE DAM VIŠE !

:rambo: (pucaću!)

Veky 26.03.2003. 23:11

Imam i ja Alcatel OT 511. Trazi malo po googleu, nije tesko naci melodije. (polifone)

SKI 27.03.2003. 22:35

Ja imam isto alcatela ot 511 ali kakol ću poslati polifonu melodiju na njega? Čini li se vama da se polifone melodije čuju malo slabije.:confused:

z3D 27.03.2003. 23:08

da, cuju se malo "slabije" jer sviraju na malo nizim frekvencijama od prodornih tonova mobitela inace. tj. mogle bi se cak nazvati zvukom, a ne tonom. uglavnom, slabije se cuju, u pravu si :)

Veky 27.03.2003. 23:26

Polifone su puno tise nazalost.

Bajbolje ti je snimit sam svoju melodiju. Stisnes record na mobu, nafrljis muziku, bass stavis na nulu i mob na nekih pol metra od zvucnika. :D

z3D 27.03.2003. 23:53

Citiraj:

Originally posted by v3ky

Bajbolje ti je snimit sam svoju melodiju. Stisnes record na mobu, nafrljis muziku, bass stavis na nulu i mob na nekih pol metra od zvucnika. :D

istina...ali i onda je tiho, jos tise cak :(

horza 29.03.2003. 23:00

gdje ?

smatram se jednim od boljih tragača, ali nisam uspio pronaći niti jednu polifonu melodiju za svoga 511 ! mislim... našao sam i čak sam se s moba spajao na pay siteove, ali ništa !

link... treba mi link !!!!!!!!!!!!!
BTW
pronašao sam dosta običnih melodija i ne zvuče loše

CyberLord 31.03.2003. 12:06

Citiraj:

Originally posted by v3ky

Ali ne podržavaju svi mobiteli snimanje govora ili u ovom slučaju glazbe. Neki mobiteli npr Nokia 7250 podržavaju polifone melodije, ali ne snimanje govora.

Ja na svoj S55 šaljem melodije preko IrDA, što se mučit sa programima za slanje SMSa ili MMSa kad kupiš IrDA i možeš slat i melodije i slike i što ja znam što sve. Kupio sam si i PPC pa je to još jedan razlog za nabavu IrDA, a PPC i S55 komuniciraju preko Bluetootha. BT adapteri su skuplji, ali i nešto brži. IrDA je dovoljno brz za melodije i slike.

Ima na www.mob385.com neke polifone melodije i neke obične (MIDI) , ali je bolje malo izgooglati web.

Što više troši bateriju: reprodukcija snimljenih govornih poruka ili polifone melodije ?

greg SE 31.03.2003. 12:42

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Što više troši bateriju: reprodukcija snimljenih govornih poruka ili polifone melodije ?
vjerovatno jednako.....iako mene za to zaboli - na 511 mi baterija traje 8 dana :)

horza 01.04.2003. 22:57

Alkić

baterija je najugodnije iznenađenje kod 511... barem meni. Fantastično ! ali ja još uvijek trebam linkove do polifonih za njega. i ne linkove tipa www.mob385.ba ... hoću reći .com ;)

SKI 01.04.2003. 23:05

Rado bih pomogao ali linkove tražim i ja isto. Na alcatelovoj stranici ima neko slanje melodija besplatno ali jebiga nema na popisu Hrvatske. Meni baterija traje 6 dana uz baš i ne prečesto korištenje mobitela

greg SE 02.04.2003. 09:39

Citiraj:

Originally posted by SKI
Rado bih pomogao ali linkove tražim i ja isto. Na alcatelovoj stranici ima neko slanje melodija besplatno ali jebiga nema na popisu Hrvatske. Meni baterija traje 6 dana uz baš i ne prečesto korištenje mobitela
sam 6 dana????
neznam, ja koristim poprilicno mob i to gomila razgovora, poruka...igrice neigram:)
ali uvjek 8-9 dana traje....

z3D 02.04.2003. 13:29

Citiraj:

Originally posted by greg SE
sam 6 dana????
neznam, ja koristim poprilicno mob i to gomila razgovora, poruka...igrice neigram:)
ali uvjek 8-9 dana traje....

prvo 8, pa 9, sad ce i deset skoro jelda greg? :D

greg SE 02.04.2003. 13:34

Citiraj:

Originally posted by z3D
prvo 8, pa 9, sad ce i deset skoro jelda greg? :D
ne nego ga inace stavim punit svaki 8 dan....ako zaboravim/nestignem prezivi deveti.....tko zna, mozda stvarno moze deset????sad sam na sedmom, ovaj put cu ga forsirat do kraja samo za tvoje zadovoljstvo....javim dokle ce preziviti

z3D 02.04.2003. 13:38

Citiraj:

Originally posted by greg SE
ne nego ga inace stavim punit svaki 8 dan....ako zaboravim/nestignem prezivi deveti.....tko zna, mozda stvarno moze deset????sad sam na sedmom, ovaj put cu ga forsirat do kraja samo za tvoje zadovoljstvo....javim dokle ce preziviti
e super, bas ti hvala! :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:35.