![]() |
Polifone mel.
ajde sad nek mi netko od vas smartasseva :D tu predlozi kako poslati polifonu melodiju (MIDI) s kompa na mob? Jel pali obicni attachment u mejlu pa onda skidanje prek wapa ili ima pametniji nacin?
|
Žica sinko, žica. Pa šta misliš da ja ukucavam melodije u svoj Siemens MT50, fino kabl na COM pa na Mob pa fino VisSie i ode midi na mob (dobro moj nije polifon ali princip je isti). Kaj ne bi možda tako išlo?:beer:
|
znam ja stari moj, ali nemam kabla trenutacno, a osim toga mob je 3510i i SonyEricsson T300, pa su kabeli malo problematicniji :)
i nemam proggie sa Sony-a, u tom je problem... :( |
Siemense lomim, trgam, otključavam, zaključavam, flasham, ma šta da ti kažem, još samo ih ne prouzvodima ali sam sa ostalima u totalnoj banani. Jednostavno rečeno pojma nemam. Mislim svi telefoni koje sam imao, imam i budem imao su Siemens (mobilni i fiksni) tak da se u to razmem, ostalo neće ići ove noći. Valjda bu se netko drugi javli ko se razme u te tvoje:beer:
|
Citiraj:
Kad izlazi SX1, i kolko ce kostat kod nas? vise od 4k? |
Ja na svoj S55 melodije saljem preko kabla ili infracrveno. Mozes i preko MMSa, e-maila, ali mi je tako komplicirano, a MMS nisam niti aktivirao u Cronetu.
|
o jebemu, ne pitam vas ko kaj salje i ko kaj ima i kolko dodje siemens telefon. pitam kako sa kompa poslat midi file na mob! bez kabela ili infre :D
|
nikako na druge nacine, mozes preko neta sa odredenih siteova ali u 100% slucajeva moras platiti.
|
Citiraj:
kad sam vidio da na njemu upisivanje melodije dogovara skladanju opere (jebote ima vise vrsta nota nego sam ih ja u zivotu vidio :D) odustao sam od svega |
sta mislis jel se more prek attachmenta u mejlu poslat midi s kompa? ja brijem da se moze
|
OT 511
Ja na OT 511 snimam melodije i OK zvuči.... ima li netko polifone melodije za njega ? Mislim... našao sam normalne, ali HOĆU POLIFONIJU I NE DAM VIŠE !
:rambo: (pucaću!) |
Imam i ja Alcatel OT 511. Trazi malo po googleu, nije tesko naci melodije. (polifone)
|
Ja imam isto alcatela ot 511 ali kakol ću poslati polifonu melodiju na njega? Čini li se vama da se polifone melodije čuju malo slabije.:confused:
|
da, cuju se malo "slabije" jer sviraju na malo nizim frekvencijama od prodornih tonova mobitela inace. tj. mogle bi se cak nazvati zvukom, a ne tonom. uglavnom, slabije se cuju, u pravu si :)
|
Polifone su puno tise nazalost.
Bajbolje ti je snimit sam svoju melodiju. Stisnes record na mobu, nafrljis muziku, bass stavis na nulu i mob na nekih pol metra od zvucnika. :D |
Citiraj:
|
gdje ?
smatram se jednim od boljih tragača, ali nisam uspio pronaći niti jednu polifonu melodiju za svoga 511 ! mislim... našao sam i čak sam se s moba spajao na pay siteove, ali ništa !
link... treba mi link !!!!!!!!!!!!! BTW pronašao sam dosta običnih melodija i ne zvuče loše |
Citiraj:
Ja na svoj S55 šaljem melodije preko IrDA, što se mučit sa programima za slanje SMSa ili MMSa kad kupiš IrDA i možeš slat i melodije i slike i što ja znam što sve. Kupio sam si i PPC pa je to još jedan razlog za nabavu IrDA, a PPC i S55 komuniciraju preko Bluetootha. BT adapteri su skuplji, ali i nešto brži. IrDA je dovoljno brz za melodije i slike. Ima na www.mob385.com neke polifone melodije i neke obične (MIDI) , ali je bolje malo izgooglati web. Što više troši bateriju: reprodukcija snimljenih govornih poruka ili polifone melodije ? |
Citiraj:
|
Alkić
baterija je najugodnije iznenađenje kod 511... barem meni. Fantastično ! ali ja još uvijek trebam linkove do polifonih za njega. i ne linkove tipa www.mob385.ba ... hoću reći .com ;)
|
Rado bih pomogao ali linkove tražim i ja isto. Na alcatelovoj stranici ima neko slanje melodija besplatno ali jebiga nema na popisu Hrvatske. Meni baterija traje 6 dana uz baš i ne prečesto korištenje mobitela
|
Citiraj:
neznam, ja koristim poprilicno mob i to gomila razgovora, poruka...igrice neigram:) ali uvjek 8-9 dana traje.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:35. |