![]() |
test 7600gt
|
Svi kazu da ATI ima bolju sliku ali po ovin testovima pari mi se NVIDIA puno bolja
|
mislil sam da je x1800gto bolji, al rezultati drugo govore...
|
256bita
|
Moja je bolja od te obje;)
|
nije
|
Citiraj:
No to su i ovako subjektivni dojmovi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nema..7600gt zakon..
|
Pogotovo rula ta Gainwardica 7600GS koja ide na taktove 7600GT...:D
|
iskreno ovo rulanje je mali postotak vodstva i ne bi me zabrinjavalo previše,ali brzo napreduju i ati i nvidia i ovo je interesantna situacija jer će cijene brzo padati u tom natjecanju
|
Citiraj:
Jedini problem što i ovi što prave software(čitaj igre) brzo napreduju pa nam ne pomaže puno što padaju cijene(uvijek fali koji frps :) ) : nono : |
Gainwardica rula jer kosta 1150kn :D
|
Citiraj:
Sto se tice GT i X1800GTO i samih perfomansi, ja kad kupim takvu karticu (1500-2000Kn) zelim max detalje, 1280x1024 i AA/HDR i AF. U tom slucaju X1800GTO je nesto sitno bolji od 7600GT. Takoder ATI-ca nudi bolje perfomanse i puno vecu podrsku za AA+HDR. Inace razlike izmedu te dvije kartice nisu prevelike. Slicno su mislili i u zakljucku ovog reviewa: X1800GTO: It provides similar performances but with a slightly higher price. The price/quality ratio is close because there is antialiasing support in all HDR modes, a higher quality of texture filtering and an efficient dynamic branching management that will maybe help this card to have a higher efficiency in future games. The thing is that this isn´t a real long lasting middle range product because it is based on a high end core that’s been “castrated”. This is the reason why we may question the viability of this solution. |
Fleks@
Ajde izvrti markonje... Koliko sam vidio,7600GS je po defaultu puno brza od 6600GT,a ne 5%...jer je ja u suprotnom nebi ni kupio onda :) 7600GS je mrvu sporija od 6800GS... Cekam markonje : cheers2 |
Citiraj:
- In standard mode: The 7600 GS is a few percent ahead of the 6600 GT - With antialiasing, things are quite different: The 7600 GS is at the same level as the 6600 GT 256 MB. The 128 MB is slightly behind because of the 0 obtained in Act of War. - In HDR: Thaks to a higher calculation power, the 7600 GS is 13% faster than the 6600 GT. |
Citiraj:
|
...ima i xfx 7600gs xt pasivnjaca za 1200kn u linksa,jezgra radi na 500mhz...po meni je to odlican izbor !!!
|
to sa klokanjem i ddr3 je brža to vjerujem,ali ne vjerujem u markove jer su optimizirani za novije arhitekture driveri pa to nije realno,gledaju se igre
|
Ma 7600 gt je puuuno brža od 6600gt.Na drugom compu(barton 2500@3200) imam 6600 gt a 7600 gt, prvi preview ovdje na forumu sam dao.Tako da dobro kaže Thoroughbred B FUCK John from Houstona
|
Alo damir! jel se meni cini ili si ti fulao? Oni pricaju o 7600GS! :D Ili sam ja zabrijao? :D
|
Je u pravu si.A hebo kad malo pričaju o gt pa se prebace na gs :( još bi trebalo ubaciti turboplatinum edišn): giljotin
|
Ovo mi je the best http://www.behardware.com/medias/pho...IMG0016260.gif
Heheh kak grafa od 1600kn prešiša ovu koja košta 1000kn više hehe GTO rocks |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
signed kad odlazi 7600 gs za agp u hrv kaj nebi treala ovaj mjesec |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |