![]() |
COD2- popis igraca s kontinenta!!
Kopirajte listu i dodajte svoje ime. Treba nas što više. Ove koje sam prozvao još prije očekujem na listi bez pogovora. Javite se lideri.
ZASAD: NOB Mirko Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa vucko baterija pod^tndr! <3 CatKiller Pathetix GMS Isus B3mt1 Terminator MRKONJA masni Buljo MetallicA Srky Rak MM SetH Darth Vader aka Fuhrer |
Jel ja ovdje trebam upisati
*NOB* Mirko :confused: |
ja nisam s kontinenta :d
|
onda se ja ko kontinentalac upisujem.ako sam dobro skuzio ide ovako
NOB Mirko Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct |
Tako ide ;)
Al za svaki slucaj cu editirat prvi post sa svakim novim clanom Ok, raste nam tim ;) malo sporo, al raste... Svi su offline, propalice! |
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar |
prijava=)
NOB Mirko Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar fish aka the luda ribetna |
Ja sam isto kopnenjak :D
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar lesa hmm..planiras izazvat neke lignje na duel ;) : Machineg |
Evo ja se prijavljujem.: stoopid
|
Hehehe lesa, očekujem mnogo od tebe danas ;)
Pa dobro di su ostali, svašta, očekivao sam veći odaziv.. Nema raka, mm-a, još hrpe kontinentalaca... |
Citiraj:
Citiraj:
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar fish aka the luda ribetna lesa .:Blue Oyster:. Vucko Mislim, da se zna da sam vaš...:D Citiraj:
P.S. Ja baš i nebum mogel previše igrat, ali ako baš zatreba, mogu uletit...:) |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa +baterija |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa +baterija pod^tndr! <3 :) |
Za krv spreman!The cahirman of grunf modding society will play. GMS will rule!
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 |
znaci nece se igrat NOB protiv rijecana....
onda sam ja isto u Rijecanima :D |
e moj isusek pa dodaj se na listu:D
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator |
valjda ne kasnim:)
MRKONJA |
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni |
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus |
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo |
khm da. nas osam vas sto... fora...
|
Citiraj:
Never underestimate the power of stupid things in large numbers : lol2 : |
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride |
ja cu glumiti fodder : lol2 :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |