![]() |
Windows - svchost.exe
What da fuck is this?
Kad pokrenem Task Manager vidim da je nekoliko procesa pod imenom svchost pokrenuto i zajedno pojedu i preko 30MB RAM-a. Čemu to uopće služi? Piše da su to neki sistemski procesi ali nije mi to baš previše jasno pa bih molio nekoga tko je detaljnije to proučio ili jednostavno zna o čemu je riječ nek mi malo pojasni jer nisam neki pc ekspert iako je to ime ovog foruma.:mad: |
|
|
No, ok. Našel sam poslije dosta o tome, ali kakve to sad veze ima, u čem je problem? Ja ne vidim nikakav problem u tom pitanju.
|
nije problem u jednom ali ako malo pogledas stare topice skuzit ces da svaka 2 dana netko nov uleti sa 3 posta i postavi pitanje na koje je ili vec dan odgovor 14 puta ili ga google daje i to bez klikanja, odmah u kratkim tekstovima ispod linkovima na searchu...
|
zašto ne bi čovjek pito
ko pita ne skita, osm po guglu.. |
koliko sma ja upucen normala je 4svchost procesa vise od 4 mislim da nije normalno.
|
Ja na svom kompu imam 6-7...
|
Opet ti Codiac po svojem :D
i zadnji put si napravil zbrku sa tim brojem svchosta, pa su svi mislili da imaju viruse...cccc.... Nije važno kolko ko ima svchosta, kao što Domy veli, on ih ima 6-7, ja 5, dok god jedan od njih nije virus (a bilo je prije takvih, kolko se ja sjećam). Citiraj:
Ovaj momak je barem pristojno pital, nit se deral nit bil bezobrazan... |
oukej ppl, isprike stipi na burnoj reakciji
|
Citiraj:
|
uglavnom moje je iskustvo da sam dva puta ima 5svchosta i oba puta su bili neka gamad.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A našel sam na netu i zakaj. Imam XP Home Edition a to radi samo na professional. Ali našel sam načina da provjerim da nisu virusi. Pomoću Windows Defendera, daje detaljan opis o procesu pa sam tak siguran da su svi od Windowsa. |
Citiraj:
|
Ja ih imam 5 i trenutačno mi svi zajedno zauzimaju oko 10MB. Neki put to zna i narasti preko 20, sad je evo ovak relativno malo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |