![]() |
winamp - MP3 paljenje?
dakle... da se nebi zaebawo u neri hoću iz winampa spalit jedan mp3 cd.
skinio sam Free werziju i stawio registracijski kod tako da bih sad trebo imat full verziju... ili nešto slično... lol... ugl. nigdje u opcijama ne vidim da ima podešavanje za paljenje mp3-eva... a na winamp-ovim stranicama vidim da ima ta opcija... može pomoć hvala... : cheers2 |
pa kaj nije lakše sa nerom spalit to?
|
ne... zato što imam 17000 pjesama... a trebam swaku posebno traziti... cca 200 pjesama...
|
cek aj pojasni.oces snimiti mp3 cd?!
mozes rippat s winampom u mp3,i snimati iz mp3 u waw. ajd pojasni kaj hoces tocno nisam najbolje skuzio :P |
kontaš.... imam na kompu mp3-eva... i hoču naprawit mp3-cd... za auto.... da mogu slušat...hehe
|
mislim da se u winampu to nemoze jel se mora snimat kao data cd.
ja ti to inace radim da napravim neki folder,tamo kopiram sve pjesme koje hocu imati na mp3,to sprzim i poslije obrisem taj folder. po meni najbolje rjesenje |
Citiraj:
tocno to :) ista prica i kod mene :) |
a jbg onda... ja se baš ponado... sad ću 2 sata to radit... uh.... :(
|
Mozhesh jednostavnije. Spremi tu listu, instaliraj foobar2000 i otvori listu u njemu.
Sad samo radish drag&drop u Neru :D |
ma to legeno... to mi trebalo...
ae fala puno sad chu da spalim... ustedio si mi 2 sata...hehe... poZzZ |
Ili ako si vican programiranju, napravis neki kod kojiti cita winampvu listu i navedena imena fileova pronalazi u datom direktoriju i kopira ih u neki drugi direktorij. No opet je foobar puno brze rjesenje :)
|
Citiraj:
Ha'???imaš samo 17000 pjesama???slabo.....trenutno ih imam 26 574 s time da sam ih još toliko naručio...uskoro mi dolaze:):lol2: |
I think somebody might be overcompensating for something /shreksmile
|
e neno, a da pogledas datum teme. svima nama ovdje nije tesko nabavit muziku. ali cemu toliko muzike na kompu kad pol toga necemo poslusat...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |