![]() |
PcE tema za mobilne
Evo ako bi netko bio voljan ili je bez posla;) nek mi se javi ovdje ili na MSN-u pa da napravimo temicu za neke mobilne telefone, znaci trebala bi mi animirana pozadina 176*220 i jos poneke sitnice tako ako netko zeli nek se javi:beer:
|
Za koji mob/mobove?
|
Vecinu novijih Sonyericssona i mozda koju Nokijicu ali prvo moram ustimati s60 theme creator...
|
Znaci nitko nece??
|
to sam mislio i ja napravit za svoju nokiu
al mi se nije dalo a i nemam bas vremena krajem 7 mjeseca ce bit vremena pa cu onda svasta radit |
Ih dobro to ali pitam ja nekog da mi pomogne napraviti nesto da napravimo temu za mob mogu SE vecinu i Nokie...
|
Evo tema koju sam napravio kada je bilo ono famozno natjecanje za atijevu graficku za k700....
Preview: http://www.inet.hr/~ifaj/pc_ekspert_prv.jpg Screensaver: http://www.inet.hr/~ifaj/1.gif Download Uzivajte ;) |
Super je to nego ja trazim nekakvu temu s istim slikama ali sa animacijom desktopa tj da se vrti link od PcE foruma...inace nelos rad...by the way jesi dobija grafu na natjecanju;)
|
Pa sto se tice animacije, nije problem ubacit ovu sliku sa screensavera kao animaciju, ili bilokoju drugu...Nisam dobio grafu, niti ista drugo...ali...vazno je sudjelovat :P
|
A tko je dobio:)
|
za pozadinu u menijima bi ja smanjio kontrast...ovo prevec strsi :)
|
@bare
Neznam, bilo je na pcekspertu tko je dobio @matesonik Na mobu uopce ne strsi, cak dapace, na mobu je pozadina vrlo umjerena ;) |
eee a koji je najbolji program za sprawljenje tema za mobilne teleone???
konkretno kod sony ericssona... |
paaaaa...postoji par programa...sluzbeni sonyericssonov ti je ovdje
i taj ja preferiram jer ima podrsku za sve SE mobitele koji imaju mogucnost izmjene tema. |
ma ja sam koristio taj,ali mi je problem što swe ja lijepo naprawim..i onaj redak dolje i gore mi ostaju u nekoj boji...ne dođe mi slika preko cjeloga ekrana...
|
Probaj s ovim onda...
|
Sonyericsson theme maker ja koristim....
|
Ako je voljan netko napraviti kvalitetnu temu za Nokia N70, ja mu pivu platim na sljedecim zderonjama!
|
Moga bih ja negdje u srijedu jer ce mi tad doc novi disk pa cu morat instalirat win pa cu ti je probat napraviti:) reci mi o cemu da bude tema? zenske,auti,motori,mobiteli,kompjuteri?
|
|
probao ja radit teme preko theme studia 3.0 al program je je*eno spor
neda mi se to cu kasnije radit |
a jeli netko voljan ako ima themu za s60 od VIPa - ovu novu sarenu themu. thx
sorry za OT |
and btw ako zelis posalji PM mogu napravit koji themicu za symbian, javi!
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |