![]() |
Hackiranje u vlastiti mail
Prije jedno pola godina otvorio sam besplatan webmail preko Iskona. Zelio bih uci u njega, ali je problem taj sto sam zaboravio password.
Ja bih se recimo trebao hackirati u vlastiti mail... Jeli to moguce (postoji li kakav program) ili mogu taj account zaboraviti? Please help! |
ak nisi u njega ulazil 3mj onda ti je izbrisan
|
Nije izbrisan jer frend bez problema salje poruke na taj mail, a ja ne mogu uci...
Zadnji put sam se loginirao prije 1,5 mjesec najvise 2... Svaka pomoc je dobrodosla. |
|
Citiraj:
|
sry na OT: zasto pises ultra sitnim fontom? bemti, sturpijo sam si oci:D
|
kaj si zabravio tajno ptianje=)
ak te bas zanima ima milj nacina upada...ALI...sto reci ja to ne kanim radit ni za lovi ni za sta pogotovo ne od doma=) rec cu ti sam sto trebas...trebas program koji jednostavno provjerava pakete tj lovi pakete koji se salju i pristizu...iskon ima jednu od slabije zasticenih baza... jedan mali i legalni program za pakete ti je ethereal il tak nes ethreal...uf tocno ime neznam sad...uglavnom nes tipa tom programu nadalje ak imas kukije...javi onda ti mogu pomoc;) |
Citiraj:
@mc_fish - Jep, napisao sam neko glupo pitanje misleci kako bi nikada nece trebati...zez...:o |
LOL=) pa pise ti gore tipa frend truc srac bla bla...nesto pa kaj te ne asocira?
|
Citiraj:
|
pričekaj da istekne tri mjeseca pa opet otvori
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58. |