PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Diskovi SSD/HDD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Popravljanje BAD sectora (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4042)

Black Dragon 12.03.2003. 23:42

Popravljanje BAD sectora

Eto kao što i sami znate čak 60% Bad sector na disku su softwerske prirode, dakle nije riječ o uništenoj površini diska već o tome da je OS poludio i izmislio Bad sector koji se dalje samo bilježi ili je najčešće riječ o namagnetiziranom mjestu na disku. Dakle ima ruski software (jedna od ključnih stvari za uspijeh) i velik je jedan floppy (drugi faktor za uspijeh) koji popravlja te bad sectore na disku, dakle demagnetizira sectore. Ako je fizički Bad u pitanju on takav ostaje ali kao je rijeć o namagnetiziranosti ispravi stvar. Stvar hoda, probao na nekliko diskova i fakat badovi odoše. Napunio jedan od "neispravnih" sa glupostima, ponovo ih obrisao, pa zapisao, pa obrisao, pa zapisao pa prepisao sa na drugi disk i sve dela.:beer:

Ono što Vas deco najviše interesuje je kako se to zove, zove se HDD Regenerator 1.22:D

gospar 13.03.2003. 00:53

ako imas pravo otvoriti ces novu eru na trznici :D testirat cu ga sutra nadam se da ce mi biti od pomoci

Black Dragon 13.03.2003. 01:42

I meni se čini da će tržnica i oglasnik biti pun oglasa u stilu: "prodaje se HDD skoro kao nov bez Bad sectora, moguće testirati".
Treba nekom Quantum Lightning 730 (730 Mb) bez Bad sectora?:D Može se testirati ćim očete, nema Bad-ova:beer:

RAK 13.03.2003. 01:47

Eto lijeka za mene. Sada me greg neće moći klati za svaki hard. :D

Ponekad mislim da ih evidentira doma.

greg SE 13.03.2003. 08:04

Citiraj:

Originally posted by RAK
Eto lijeka za mene. Sada me greg neće moći klati za svaki hard. :D

Ponekad mislim da ih evidentira doma.

neznas tii sta je pamcenje......
ja ti i na mobitelu svaki broj tipkam iz glave, imenik je tu ono da se nadje ako sam pospan ili tako nesto :D

gospar 13.03.2003. 09:02

to je da svi vide da imas mobitel dok tipkas u njega :D

marac 16.03.2003. 09:34

Black dragon a jel imas ti serial za taj prog ili full verziju da posaljes jer na mom Maxtoru imam ni manje n vise 260kb bad sectora pa bi vidio jer ide stim a ako ne onda na reklamaciju ( bar mi nije daleko jedno 100m od zgrade)

gospar 16.03.2003. 16:46

Citiraj:

Originally posted by marac
Black dragon a jel imas ti serial za taj prog ili full verziju
sramota kakav razgovor izmedu dva moderatora :rolleyes: , e imate li treba i meni :D

greg SE 16.03.2003. 17:08

kad cete se nauciti da sve skidate s kazaae???
ubjek sve odmah dodje i s crackom/serialom........

STRMX 16.03.2003. 17:20

Citiraj:

Originally posted by gospar
sramota kakav razgovor izmedu dva moderatora :rolleyes: , e imate li treba i meni :D
a tko zna i ima sve:rambo: :rambo:

RAK 16.03.2003. 18:16

Citiraj:

Originally posted by greg SE
kad cete se nauciti da sve skidate s kazaae???
ubjek sve odmah dodje i s crackom/serialom........

Onome koji nije sposoban naći key za određeni program na internetu trebalo bi oduzeti modem, zabraniti korištenje interneta, zabraniti korištenje navedenog programa i izbrisati ga sa pceksperta.

Ove naše ljenčine treba preko koljena i šibom po goloj guzi.

Koja je ovo fora da moderatori traže keyove. Sram vas bilo. Što će Veliki Šef reći kada se vrati sa bauštele... pardon CEBITA.

marac 16.03.2003. 19:06

Citiraj:

Originally posted by RAK

Ove naše ljenčine treba preko koljena i šibom po goloj guzi.

:D :D :D!!!! Provjerite !!!!!

:D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32.