![]() |
DVD recorder sa VHSom
Koji mi DVD recorder sa VHSom do 3000 kuna preporucate, a da ima i direktan ulaz za kameru? Trenutacno imam ovu kameru SONY DCR-TRV285E
I zanima me postoji li DVD recorder sa VHSom (combo uredaj) koji ima i HDD? |
|
Dobro, u redu je to, ali mene zanima kakva su vasa iskustva s pojedinim uredajima i koji se najvise isplati s obzirom na odnos cijena-kvaliteta.
|
E to ne znam s obzirom da nemam takav uređaj.
|
Svejedno hvala na pomoci, a puno mi je dati 3k kuna bez neke preporuke pa ako netko ima iskustva s kakvim modelom...
|
pa pretraži net i nađi neki review, a ako ti se nešto s***************e imaš garanciju
|
Ma da, sve ja to znam, ali uvijek ima ONAJ neki koji se najvise isplati kvalitetom u odnosu na cijenu, kuzis, mogu ja za neku žnj marku dati 3k, pa sam mislio ako ima neki koji se bas izdvaja a ljudi znaju pa ce mi bas njega preporuciti. Nista, bacim se na net i istrazujem.
|
ja više nikad ne kupujem žnj marku makar dao 20-30% više ;)
|
A čuj ovo u hgspotu je uređaj od Pioneera pa ne vjerujem baš da nije kvalitetan.Frend ima od Pioneera samo pržilicu sa hdd-om i super je zadovoljan.
|
pa najbolje kupi odvojeno dvd/hdd pržu a odvojeno video rekorder... uzmeš obadvoje od istog prizvođača, i miran si..
dobiješ daleko kvalitetniju stavr, jer ovi Allinone uređaji mi nisu baš nešto primamljivi.. previše stvari u jednoj kutiji... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |