![]() |
Nokia 6280
ima li netko tu nokiu .... moze li malo opisati kakva je
naime mislim ju uzeti pa me zanima |
frend ima i mob je dobar
al ja ga nebi uzeo zbog kliznog mehanizma naime od prvog dana je raskliman, a cuo sam da je to slucaj sa svim 6280 ak vec dajes tolko love kupi posten mobitel sa symbianom |
Ja sam svoju Nokiu 6280 kupio u njemačkoj i mob radi savršeno i nije raskliman a moj kolega koji ga je kupio u vip-u šizi zbog klimanja kliznog mehanizma. Tako je i sa automobilima nama u hrvatsku šalju lošiju kvalitetu
|
imate li onda koji prijelog za kupnju u tom cjenovnom rangu......ova motorola v360 s yuetmod-om 1.3 mi je vec dosadila .......a i presel bi s motorole na nekaj drugo......da napomenem s nokiama sam uvijek bio zadovoljan..... pa onda nokia dolazi u obzir........ a sad sam i vidio samsung d600 isto izgleda dobro kaj mislite
|
Nokia 6680,N70 ili 6630...to bi bio moj izbor
|
slazem se s baretom
ak te zanima kaj o 6680 samo reci ja ju imam i prezadovoljan sam a od samsunga i motorole bjezi imao par samsunga i svi riknuli evo jedan : finger : za samsung |
samsung mi se i baš niti ne sviđa......... a dobra je i ova motorola v3x .......vec sam imao 4 motorole (v525,v550,E1000, i trenutačno v360) i uvjiek sam bio zadovoljan s njima......... tak da mi ova v3x je prvi izbor..... iako nokia n70 mi se više sviđa zbog toga što ima symbian os....tak da isto dolazi u obzir
|
nemoj uzet motorolu
ja sam vec prije rekao da je sad uzet mob bez symbiana isto kao da uzmes komp koji podrzava samo dos misli malo na buducnost :) |
Da dobro ti kaze jed2i nemoj uzimat motorole viruj meni uzmi si neku od one gore tri navedene, od onih najpouzdanja po brzini ti je 6630 a kvaliteta po meni mi je N6680(po kameri,klizni mehanizam itd..)
|
onda n70 i gotovo
|
Koliko taj mob. ima slabiji prikaz slike nego 6131, mislim ako nije toliko velika razlika onda bi upiknuo 6280 jer sam cuo da baterija drzi duze a ipak mi mob. treba za mp3??
|
Eh, ja nedavno ubo 6280 i taj mob je pre***en. Još s obzirom da sam ga dobio za 1600kn (preko VIP kluba), mislim da je to i više nego odlična kupovina. 2.0MP kamera puca odlične slike, kada je svjetlo dobro naravno, 640x480 filmići s zvukom su i više nego dostatni, e-mail klijent i sva ostala čuda koja postoje. Prvo sam bio odustao od nje zbog tog klackavog mehanizma. Ali sam onda malo prosurfao po furumima i svi potvrđuju da_je klackavo, ali da je to jednostavno tako i da se mehanizam nakon više mjesečne uporabe niti najmanje nije rasklimao ili bilo što drugo u tom smislu. Mislim, ako netko zna raditi mobače onda je to Nokia...ne?
|
Čuj koliko ti drži baterija?? I dal je taj mob. dobar za mp3,koje slušalice si dobil sa nim i kakv je zvuk na te slušalice??Do sada samo sam nokiju fural i nekak sam se navukao na nju,, pa valjda nebum razocaran tim mob.
|
Citiraj:
|
Baterija drži 3 dana, ak se sluša mp3 i slika onda 2 dana. Dosta se produlji trajanje ako se ugase one gluposti, screensaveri, animacije pri uključivanju.....
|
Sub ti je sve rekao. Uz njega idu klasične Nokia slušalice, bez velikih zamjerki na njih. Zvuče sasvim OK.
Da, namjeravam preflešati novi soft. |
Citiraj:
Mozes li navesti koje su to prednosti Symbiana i koji software koristis ? |
symbian ti je ko komp
znaci radis kaj oces-uz uvjet da znas kaj radis imas brdo programa za doslovno sve i svasta, od mp3 do gledanja filmova do carricature makera :D ja ti koristim najvise smart movie player za avi,divx,xvid fileove, jer mi 3gp jednostavno nije odvoljno kvalitetan koristim i power mp3- po meni najbolji program za reproduciranje mp3-ca koristim quick office-cita excel,word, power point dokumente adobe acrobat reader-cita pdf fileove Tom tom- gps sustav za navigaciju par photo editora brdo igri evo jer ti to dovoljna prednost symbiana nad dummyima? |
Citiraj:
Zanima me kako koristis GPS ? Samo skines software ili sta ? Mislim da cu uzeti N70, N73 mi je malo preskup ! |
skines program tom tom
skines kartu i sad morao bi kupit bluetooth gps prijemnik da ga spojis sa mobom ako ga zelis koristit kao navigaciju ali kao preglednik mapa ce posluzit i bez gps prijemnika |
Nokia 6280 - razbijen ekran
Razbio sam ekran i sada neznam gdje mi je najbolje otići (i najjeftinije) da zamjenim ekran. Jednostavno sam sjeo na njega i boja se razlila. I hoće li mi ga priznat kao garanciju ?
|
neče ti ga priznati pod garanciju, mislim da u mobisu ekran za 6280 dođe nekih 500-600kn sa ugradnjom, ak se nije niš promjenilo.
|
Evo igrom slučaja meni je šef spustio laserski printer na svoga popravak je u vipu trajao 6 radnih dana i došlo ga je 400 kn nisu priznali garanciju iako smo tvrdili da je rikao sam od sebe
|
Citiraj:
|
idi po zagrebu po lokalnim serviserima. Poperavak bi trebao kostati oko 250 kn. Max 300.
|
to ti nece proci ni pod razno , a mozda nadjes po privatnim servisima koju kunu jeftinije .
|
Jel zna netko u Varaždinu neki servis za to ?
|
Citiraj:
u zg su cijene nekih 220-250kn za ekrane + ugradnja. a zavisno od servisa imaš garanciju do 6mj na ugrađeni ekran. |
Citiraj:
JonyB - Hvala :chears: |
[NOKIA 6280] sa mobitela na karticu
Imam neke drage poruke koje bih spasio budući da Njoka ide novom vlasniku, sad kako bih ja mogao te poruke spremiti negdje nekako?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |