![]() |
Jeftini AP-ovi?
Što je s Canyon, Netgear, Edimax i TP-Link AP-ovima? Svi spominjete AP-ove od 600+ kuna, ali istina je da se mogu nać već od ~350 kn...
Mene konkretno zanima Client mode. Ne treba to bit nikakav tata-mata AP, već mi je bitan stabilan signal s LOS-om i niš više, osim cijene, naravno... Da, kod nekih, u toj cijeni dobijete i router, što isključuje potrebu kupnje switcha za do 4-5 računala... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
HW revizija, ne firmware.
|
Citiraj:
Jel taj AP sigurno radi u Client modu i jel se moze na njega spojit vanjska antena? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A koja je zadnja verzija kad smo vec kod toga? :) BTW hvala... EDIT: Jel ovaj iz HGspota sa zadnjom revizijom? -AP -Station Ad-hoc -Station-Infrastructure -AP Bridge-Point to Point -AP Bridge-Point to Multi-Point -AP Bridge-WDS karakteristike.... _____________ Hardware Version Rev. A Boot Code Version 1.0 Runtime Code Version 1.33 |
da ne otvaram novi topic.
jel se isplati kupiti neki jeftiniji ap za client mode (naravno ako ga podrzava)? tipa netgear WGR614IS, 299kn ili canyon wf 514, isto 299 iam los udaljenost je 400m i radim si canntenu. |
Citiraj:
|
sta znaci biti zahtjevan? rad 0-24, velik promet preko njega, temperatura/vlaga?
|
Bas to sve sto si naveo spada u zahtjevniji rad i tu vec postaje upitna upotrebljivost i izdrzvljivost takvih AP-a
|
ok. hvala. znaci nista od canyona. izgleda da cu si onda ubrati planet wap 4000.
|
Nemora bit, prijatelj Canyona drzi vani u plasticnoj kutiji izoliranoj od direktnog utjecaja vlage (kise, snjega...) i radi vec dosta dugo bez ikakih problema... dogodi se da pukne veza nekad al boze moj sto ocekivati od ap/routera za 300kn.
A ako zelis kvalitetnije rijesenje tu su D-Link 2100AP i WAP 4000. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |