![]() |
SM 930BF i svijetle mrlje
3 privitaka
Imam doticni monitor oko pola godine i tek sam neki dan primjetio svjetlije mrlje na lijevoj strani monitora koje se vide na tamnijim podlogama... Ne znam kad se to pojavilo, ali valjda bi ih prije primjetio da su tu bile oduvijek... :)
Naime, te mrlje se vide samo kad se monitor gleda s desna... Ako se gleda s lijeva, nemoguce ih je vidjeti... a ako se gleda ravno od naprijed onda se vide jako slabo... No, vec pod 10ak stupnjeva udesno vide se dobro... Sumnjam da je monitor takav bio od pocetka jer bih to vjerojatno primjetio i prije... U attachmentu su 3 slike na kojima se vide te mrlje... Pa ajde svi koji imate 930BF provjerite da li i vas monitorcek to ima... |
Ja ih nemam,a evo sad ce godina kako ga imam.Da ga nisi sa necim briso ?
|
Nisam ga briso s nicim osim sto ponekad sa suhom maramicom obrisem prasinu...
I nisam ga nikad udario... |
vozi to na reklamaciju, ili je backlight podivljao ili je matrica počela gubiti svojstva....
|
To se zove ghosting :D
|
Citiraj:
Eto... a svi su pricali kako vise nema ni traga ghostingu na 4ms monitoru... :D |
-----------------
|
Citiraj:
-ako neznaš što je to, onda bar nemoj lupat gluposti -monitor treba hitno reklamirati jer je otišlo pozadinsko osvjetljenje, i ili upravljačka elektronika monitora, a pošto imaš tri godine garanciju, ništa ne brini -to se ne smije vidit, i amen |
Ajme drago jesi tup.
Znas li sto je to sarkazam? :rolleyes: |
Citiraj:
-kad neko kaže da je ono ghosting, onda sam ja tup -ma di tu ima kraja gluposti |
ajd sad dosta svađe, nemojte se svađat zbog gluposti..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |