![]() |
Zblešeni stick?
Prebacivao sam neke podatke na stick i frend je zakačio kućište i ugasio se comp..od tada nemogu ništa stavljati na stick..ponekad mi napiše da je write protected(nema sklopku za write protection), a i ne dopušta da se stavlja išta više na njega..probao sam s formatiranjem..i ništa..ne želi ga formatirati..
Postoji li kakav program za formatirati ili bilo kako osposobiti taj stick? |
Obično na cd-u s driverima imaš i neki program za low formating. Probaj s njim. Možeš probati s nekim programom za kontrolu HDD-a tipa HD Tune (često se nalazi na dvd-ima koje dobiješ uz Bug ili PCChip).
|
dogodilo ti se ono sto se sprjecava sa "safely remove hardware" - struja ga je u..bala. dok je stick prikopcan prima i struju, ako ga iskopcas u trenutku protoka struja ga spali, s..be mu memoriju ili nesto vec napravi
sve u svemu, mislim da ga mozes bacit. ili probaj s garancijom |
Joj, daj ne seri...
2 Brown Acid: Jesi probao na drugom kompu? |
imas HP-ov tool za formatiranje, potrazi malo...ako ne nadjes, posalji mi mail, pa cu ti ga poslat...inace, mislim da se stick ne smije iz win-a formatirat...nisam siguran
|
Citiraj:
ak te mama nije znala bontonu naucit, nazicaj ju bar 19 kuna (to ti je jedan IDE kabel manje jbga) i probaj ovdje |
Citiraj:
|
Stick se može formatirati iz vindoza.
@brown acid: Ako još imaš garanciju, nosi ga na zamjenu. Ako ne, kupi novi. Cijene su im ionako smiješno male. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:38. |