![]() |
Jeste li vidjeli ovo negdje ?
Asrock 939 SLI32 - e SATA2
gledam po skoro svemu na hr webu ali nema nigdje u niti jednom ducanu . a prvenstveno me zanima cijena , jer kako u zadnje vrijeme 6600gt se prodaju i vise nego povoljno , razmisljam o toj ploci ak je povoljna i jos jedna kartica i evo mene sli . bas mi se igra pa ... nemorate odmah naklapati da se sli neisplati i slicno , jer i sam znam . ali jednom ta srce , a ne za razum |
Bila bi furak imat dvije u SLI-ju, ako jedna krepe ostane druga :D
|
|
ovo nisam vidio . ova prva nije sli32 dakle nisu oba utora pcix16 , vec je drugi x8
a ovo drugo izgleda da je - iako u opisu karakteristika isto navode x8 . bum ih zvrcnuo pa da cujem iz prve ruke. inace: http://www.asrock.com/product/939SLI32-eSATA2.htm nasao : http://www.diskont24.com/products/P0/35422/6 hvala . |
527 ćuna :eek: Ma nemoš vjerovati kako ovaj ASRock ubija cijenama... : cheers2 :rambo:
|
mislim da ima u optimumu, h2 shopu
|
ma ja sam pogledao po vecim ducanima i nigdje , cak i kad sam upisao u google nije mi bacao ove ducane
je ,skupo . jedino jos kopam po netu , ali nesto sma nasao da nvidia prko novih drivera za grafe je onemogucila sli preko ove ploce . |
Mislim da ti trebaju 81.98 driveri za SLI...
|
je , bas te i imam , pa nije problem .
ali sto ce biti za recimo pola godine ak dodje do nekog preokreta u driverima ii izadju neki novi kaj jedu malu djecu - kaj onda ? jedino je nada da ce biti nekih custom koji ce drzati . |
A vjerojatno će izać nešto... :) Daj mi reci, kakvi su ti ti 81.98 driveri? Jel sve OK?
|
je , ok su .
imao sam dosad i na agp i pcie verziji 6600gt i nema problema . jedino kaj dizu skor u marku 05 - to sam vidio na netu , pa isao usporedjivati sa jednim starijim i jednom betom novijom i stvarno pumpaju skor . ova asrockica je nekih 150kn ispod najjeftinije nf4 sa sli od gigabyte , stvarno ludo i jos 2 godine ima garanciju . |
Vidio je danas u MagazinRS za 580Kn (2x pcix 16).
|
to je 50kn skuplje od Diskonta24 :)
a 50kn mi je nova floppy jedinica ili jos jedan vent . a to nije za odbaciti . |
Daj,daj...i to je bagatela... :)
|
Ja sam svoju Epoxicu platio vrlo jeftino - oko 750kn. Samo sto je nema kod vas u Hr :p A ploca je NF4 SLI i puno mi je bolja od DFI-ce LP s754 koju sam prije imao.
|
jer si ju probao u sli ju ?
ja cu sutra valjda vidjeti iz prve ruke kak to radi sa dvije 6600gt na foxconn ploci kod frenda , ak bude zadovoljavajuce - onda znam kaj mi je cinit . |
Citiraj:
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15343 |
Ne, on ima socket 754 + SLI.
|
ovaj sli je ok stvar .
sa dvije 6600gt ide to lijepo . malo smo cackali frend i ja , i mogu reci da je to sad vec u jednoj fazi zrelosti i sluzi svrsi ali ne vrijedi previse - bar ne nakon iz prve ruke dozivljenih mogucnosti 7900gtx,je da grafa kosta ko moj skuter , ali ta grafa jede malu djecu . |
Ispričavam se na OT-u... :)
@Router - šta imaš,Baotian... :D |
pa pise :)
nije sramota , mislim nije ni brz , ali ko prijevozno sredstvo - nema bolje . |
LOOOL.....vidio sam jednog lika na moje oci, izasao iz salona sa tim, sav sretan!!! i vozi se on ispred mene, i ja vidim, cudno mi nesto, curi mu benzin!!
a ja u smijeh...i lik tek skuzio to na semaforu (valjda kad mu je sve iscurilo :D ) i uzeo "skuter" u ruke i parkirao ga ispod stabla......LOOOOOOL sori na OT-u... |
: lol2 :
|
Citiraj:
Sve u svemu, ako dodje u Hr, kupujte! Ploca je VRLO stabilna, odlicno se oc-a i krcata je Rubyconima :smoke: |
Sa mojim nikad problema . sluzi odlicno , sad me malo kisa zeza pa se moram autom vozikati a crna mamba stoji i ceka , samo ceka .
U nedjelju posudjujem neke nove dijelove pa cu vidjeti sa tim sli i slicnim upgradeom . |
@SRV : - na post full gore;dakle normalno da ti je bolja od one DFI-jke kad je za s.939 a ova bila s.754...nemoš se tu ti dovoljno optimizirat aka biti optimističan a ne subjektivan,vjeruj mi...;)
- na ovaj drugi post;pa dakle Nichicon ili Rubycon...ista pašta,oba su japanci i oba su vrhunski ;) :) Ispričavam se odmah i za OT... :) ali: @Router : Što se motora tiče,moja sućut... :D Jeste da sam teška kategorija,ali vozio sam to kad je tek došao u prodaju,daklem pretprošlo ljeto - 2004-e;a vozio sam i Gileru Runner,Yamahu Aerox i sve te po 50ccm isto...nebo & zemlja u svakom smislu riječi. Općenito mislim da je 50ccm premalo za 4T motor;bash kako imam poimanje da je dizel sa manje od 1500ccm za qurac;dobro opet ako auto nema prek 800kg...ali kužite me šta mislim. Uglavnom isprike za OT i NHF Router ;) :) |
@Ozy, na stranu to sto je ova s939 a ona s754, ploca je opcenito bolja...ono sto sam se zacudio je da je skoro najjeftinija SLI ploca krcata Rubyconima...takvo sto me ne bi zacudilo na DFI-ci od 1100kn...
Ja ne kazem da je Epox bolji od DFI-ja, ipak je DFI svetinja :D |
Ajd dobro...brijem da si subjektivan barem malo,isto kao i ja i svatko drugi;ali ako ti kažeš da nisi... :D ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |