PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Odgovori na postove (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40308)

Shinichi 31.05.2006. 11:26

Odgovori na postove

Mislim da ne bi bilo loše (u bližoj ili daljoj budućnosti) srediti kod odgovaranja na postove da se vidi kome se odgovara. Pridonjelo bi preglednosti i naravno za se ne mora baš uvijek citirati. Ovako se ponekad ne kuži tko kome odgovara (ako se izričito ne citira).

Mislim da nije loš prijedlog.

Inače mi se sve ostalo čini za 5. : goood :

p0zz

Jelc 31.05.2006. 12:40

Citiraj:

Autor Shinichi
Mislim da ne bi bilo loše (u bližoj ili daljoj budućnosti) srediti kod odgovaranja na postove da se vidi kome se odgovara. Pridonjelo bi preglednosti i naravno za se ne mora baš uvijek citirati. Ovako se ponekad ne kuži tko kome odgovara (ako se izričito ne citira).

p0zz

Ovak se čist fino vidi.:p
Pa nije ti valjda teško stisnut quote???

Shinichi 31.05.2006. 13:14

Citiraj:

Autor Jelc
Ovak se čist fino vidi.:p
Pa nije ti valjda teško stisnut quote???

Nije teško kad bi to svi radili (naravno kada je potrebno). Ali to nije slučaj. Pa se često ne vidi tko kome odgovara kao što sam napisao. ;)

atha 31.05.2006. 13:26

Moze se valjda skuziti iz konteksta. Nisam jos vidio niti cuo da je netko imao problema sa time, a u najgorem slucaju, ako sam par postova ispod onoga kome odgovaram, a da ne citiram cijelu kobasicu, napisem @Jeltz radi lakseg snalazenja.

Shinichi 31.05.2006. 13:32

Citiraj:

Autor atha
Moze se valjda skuziti iz konteksta. Nisam jos vidio niti cuo da je netko imao problema sa time, a u najgorem slucaju, ako sam par postova ispod onoga kome odgovaram, a da ne citiram cijelu kobasicu, napisem @Jeltz radi lakseg snalazenja.

Svaka čast pojedincima. To je u redu. Ali ima ih dosta koji se baš ne služe tim ''trikovima'' nego samo ''nabacuju'' postove. :D
Ali ako nikome ne smeta izgleda da nije ni bitno. :D
U pravilu se može skužiti iz konteksta. Ali samo ''u pravilu'' ;)

RAK 01.06.2006. 02:51

Citiraj:

Autor Shinichi

p0zz

Onaj način kako ja to zamišljam, popus newsa, mi se nimalo ne sviđa. ne bi nikada došao na ovaj forum da je tako. Nepregledno, nečitljivo i bez kronologije. Ne hvala.

Beren 02.06.2006. 12:36

Citiraj:

Autor RAK
Onaj način kako ja to zamišljam, popus newsa, mi se nimalo ne sviđa. ne bi nikada došao na ovaj forum da je tako. Nepregledno, nečitljivo i bez kronologije. Ne hvala.

Potpuno se slažem s Rakom.

Stana64bit 10.06.2006. 03:21

i ja

Shinichi 12.06.2006. 14:44

Citiraj:

Autor RAK

Ma ne ko njuz :D. Samo da u desnom kutu npr umjesto #5 piše nick forumaša kome se odgovara. Šta bi tu bilo nepregledno.

Zmaj000 12.06.2006. 15:01

dobro je atha napisao i sve se zna .....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:00.