![]() |
Imam problem sa GeForce 3 Ti 200, pomagajte!!!
Kupio sam prije par dana u Ve-milu Gainward GeForce 3 Ti 200 i stalno mi se mrzne komp u Win XP-u, nerade mi igre (pise da je problem s grafickom), nece mi pokrenit 3DMark 2001 SE, kao da mi pola graficke radi a pola ne (pola funkcija je nedostupno).
A isprobo sam ju u Win ME i tamo radi normalno. E sad neznam jel je to zbog drivera (detonatora), ili moram stavit nove Win XP ili se kolje s necim u kompu ili DA JU ODNESEM REKLAMIRAT??? Pomagajte!!! |
jel si probao kod nekog drugog u kompu (kod daky)
ako tamo radi onda nije problem u grafickoj!:gringo: |
Citiraj:
|
jedan o razloga zasto koristim ME.....
sta got da ubacis sve radi bez sranja.......uvjek |
Re: Imam problem sa GeForce 3 Ti 200, pomagajte!!!
Citiraj:
|
Citiraj:
da sam ja na vlasti svima bi poklonijo cd od WIN98 i svi bi živjeli dugo i sretno.....do kraja života....il dok ne rikne komp....a ko će prvi to se nezna.....:D |
pa onda je najbolje da svi mi odemo na Win ME kad su najbolji, samo sta je zanimljivo da valjda 70% ljudi koristi Win XP
i neznam jel to neka greska ili sta al Win ME je zadnji po koristenju:rolleyes: |
zato jer je dosta ljudi u startu radio sranja (zapravo je bilo frke s driverima jer iako su oni od 98 trebali raditi posve OK to bas i nije bio slucaj pa je dosta ljudi komp bio ultra nestabilan)
i danas neki imao taj problem dok recimo ja da nisam u petak mjenjao procesor bi mogao reci da barem dva mjeseca komp nije bio restartan.a i onda sam ga ja restartao a nije zamrzo ili vec nesto |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Problem sam rjesio sa novim detonatorima 43.30 :beer:
|
ma lol AK 47 :smoke: :)
|
Citiraj:
|
;) Frend mi ima stu grafičku i koja radi sa XP SP1 bez problema probana sa svim detonatorima , Gainward GeForce 3Ti 200 ,ako ti ne radi idi reklamirati u Vemil oni su stvarno OK kod reklamacija . Traži neka ti ju zamjene., javi kako je sa novom ispalo
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |