PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Imam problem sa GeForce 3 Ti 200, pomagajte!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4030)

Srky 12.03.2003. 10:18

Imam problem sa GeForce 3 Ti 200, pomagajte!!!

Kupio sam prije par dana u Ve-milu Gainward GeForce 3 Ti 200 i stalno mi se mrzne komp u Win XP-u, nerade mi igre (pise da je problem s grafickom), nece mi pokrenit 3DMark 2001 SE, kao da mi pola graficke radi a pola ne (pola funkcija je nedostupno).
A isprobo sam ju u Win ME i tamo radi normalno.
E sad neznam jel je to zbog drivera (detonatora), ili moram stavit nove Win XP ili se kolje s necim u kompu ili DA JU ODNESEM REKLAMIRAT???

Pomagajte!!!

STRMX 12.03.2003. 10:35

jel si probao kod nekog drugog u kompu (kod daky)
ako tamo radi onda nije problem u grafickoj!:gringo:

Srky 12.03.2003. 10:49

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
jel si probao kod nekog drugog u kompu (kod daky)
ako tamo radi onda nije problem u grafickoj!:gringo:

Pa probo sam kod Krune i kod njega isto blokira, onda smo probali u Win ME i radi pa mi sad zato nista nije jasno. :confused:

greg SE 12.03.2003. 14:21

jedan o razloga zasto koristim ME.....
sta got da ubacis sve radi bez sranja.......uvjek

tor 12.03.2003. 16:26

Re: Imam problem sa GeForce 3 Ti 200, pomagajte!!!

Citiraj:

Originally posted by Srky_866
Kupio sam prije par dana u Ve-milu Gainward GeForce 3 Ti 200 i stalno mi se mrzne komp u Win XP-u, nerade mi igre (pise da je problem s grafickom), nece mi pokrenit 3DMark 2001 SE, kao da mi pola graficke radi a pola ne (pola funkcija je nedostupno).
A isprobo sam ju u Win ME i tamo radi normalno.
E sad neznam jel je to zbog drivera (detonatora), ili moram stavit nove Win XP ili se kolje s necim u kompu ili DA JU ODNESEM REKLAMIRAT???

Pomagajte!!!

Probaj s par verzija drivera, čista instalacija windoza pa vidi...

BSA<AK-47> 12.03.2003. 20:46

Citiraj:

Originally posted by greg SE
jedan o razloga zasto koristim ME.....
sta got da ubacis sve radi bez sranja.......uvjek

je,je,istina.....nisu najbolji ali rade.....ionak više vremena provodim resetirajući komp neg igrajuči :):D al apsolutno sve živo kaj sam stavio u komp radi....jebo ja WIN XP ....
da sam ja na vlasti svima bi poklonijo cd od WIN98 i svi bi živjeli dugo i sretno.....do kraja života....il dok ne rikne komp....a ko će prvi to se nezna.....:D

TDK 12.03.2003. 21:54

pa onda je najbolje da svi mi odemo na Win ME kad su najbolji, samo sta je zanimljivo da valjda 70% ljudi koristi Win XP
i neznam jel to neka greska ili sta al Win ME je zadnji po koristenju:rolleyes:

greg SE 12.03.2003. 22:15

zato jer je dosta ljudi u startu radio sranja (zapravo je bilo frke s driverima jer iako su oni od 98 trebali raditi posve OK to bas i nije bio slucaj pa je dosta ljudi komp bio ultra nestabilan)
i danas neki imao taj problem dok recimo ja da nisam u petak mjenjao procesor bi mogao reci da barem dva mjeseca komp nije bio restartan.a i onda sam ga ja restartao a nije zamrzo ili vec nesto

BSA<AK-47> 12.03.2003. 22:32

Citiraj:

Originally posted by TDK
pa onda je najbolje da svi mi odemo na Win ME kad su najbolji, samo sta je zanimljivo da valjda 70% ljudi koristi Win XP
i neznam jel to neka greska ili sta al Win ME je zadnji po koristenju:rolleyes:

ma ja se zafrkavam u vezi resetiranja....rijetko ga resetiram....skoro nikad....jer svako malo ga čistim....provjeravam protiv virusa i redovito svaka 4 mjeseca reinstaliram windoze...još nijednom u ove 4 god nisam imo nikakvih sranja.....osim šro povremeno dok recimo surfam ili igram čujem radio Beograd il neki srpski radio...čak je bilo par puta da mi je "ulovio" neku rusku stanicu(bez zajebancije) u pozadini...još nisam skužio zakaj...

tor 12.03.2003. 23:23

Citiraj:

Originally posted by BSA
ma ja se zafrkavam u vezi resetiranja....rijetko ga resetiram....skoro nikad....jer svako malo ga čistim....provjeravam protiv virusa i redovito svaka 4 mjeseca reinstaliram windoze...još nijednom u ove 4 god nisam imo nikakvih sranja.....osim šro povremeno dok recimo surfam ili igram čujem radio Beograd il neki srpski radio...čak je bilo par puta da mi je "ulovio" neku rusku stanicu(bez zajebancije) u pozadini...još nisam skužio zakaj...
Ma kako misliš "ulovio" stanicu, nemam pojma?! O čem ti to da mi je znati? Kaj ti se digne media player i svira ili što? Ne kontam ništa.

BSA<AK-47> 14.03.2003. 22:53

Citiraj:

Originally posted by tor
Ma kako misliš "ulovio" stanicu, nemam pojma?! O čem ti to da mi je znati? Kaj ti se digne media player i svira ili što? Ne kontam ništa.
ma ne...ne "digne" se nikakav player neg jednostavno npr.pišem postove na PCEkspertu (plačena reklama :D ) i odjednom čujem prek zvučnika neki srpski radio...često RADIO BEOGRAD (nije plačena reklama:D ) il neki ruski radio !!!neznam ni sam zakaj....nije mi linija spojena na komp...nema čak ni nikakvog radio uređžaja kraj kompa........????.......:confused:

Srky 16.03.2003. 18:43

Problem sam rjesio sa novim detonatorima 43.30 :beer:

>>>KUKY<<< 25.03.2003. 00:48

ma lol AK 47 :smoke: :)

BSA<AK-47> 25.03.2003. 19:06

Citiraj:

Originally posted by K82
ma lol AK 47 :smoke: :)
ozbiljno....koji put to zna živcirat......a nemam blagog pojma zakaj...........help any1???

Stalker 05.04.2003. 23:11

;) Frend mi ima stu grafičku i koja radi sa XP SP1 bez problema probana sa svim detonatorima , Gainward GeForce 3Ti 200 ,ako ti ne radi idi reklamirati u Vemil oni su stvarno OK kod reklamacija . Traži neka ti ju zamjene., javi kako je sa novom ispalo

Srky 07.04.2003. 08:57

Citiraj:

Originally posted by Stalker
;) Frend mi ima stu grafičku i koja radi sa XP SP1 bez problema probana sa svim detonatorima , Gainward GeForce 3Ti 200 ,ako ti ne radi idi reklamirati u Vemil oni su stvarno OK kod reklamacija . Traži neka ti ju zamjene., javi kako je sa novom ispalo
Ma rijesio sam odavno problem, stavio sam nove Windowse i najnovije detonatore i radi savrseno:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46.