![]() |
LAN Party
Eto čini se da ćemo ja i par frendova složit neki mali LAN Party, pa ajd preporučite neke igrice (koje naravno mislimo legalno kupiti u više primjeraka :D)
Za sad smo imali na umu COD2, SC, UT (stari), Flatout, AVP2, America's Army, SS1 co-op... Imate još šta za preporučiti? Neku racing igru a da nije NFS... Jel se može Toca Race Driver 3 igrati u mreži? |
od AVP2 odustanite jer nije za par ljudi...to je za 10 i vise...jer inace nije zanimljivo... America's Army mozete na netu igrati...pa je ok...ali opet treba dosta ljudi... Flatout nikad ni probao... COD2...zanimljivo ali opet, za par ljudi nije... SS1? Sudden Strike? ako na to mislis , onda bolje warcraft 3, starcraft, warhammer 40k dawn of war i winter assault...
Najbolji izbor bi vam bili : CounterStrike, Half Life 2 Deatmatch, Day Of Defeat, UT bilo koji, FEAR ( za to isto treba dosta ljudi )... |
DOW
|
counter stirke definitivno najbolji na lanovima...
|
IMHO naajveći favorit za LAN: Wolfenstein:Enemy Territory, gdje najbolje funkcionira u ovoj kombinaciji: et_patch_1.02 + etpro-3_1_9
Da bi pokrenuo W:ET u etpro modu, moraš u target Shortcuta dodati "+set fs_game etpro" tako da izgleda ovako: "C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" "+set fs_game etpro" (između navodnika moraš staviti jedan razmak!!) Preko tisuću staza za W:ET nać ćeš ovdje: http://www.new-etmaps.de/ Preporučujem nekoliko odličnih staza za LAN: caen, supplydepot, mp_beach i tc_base (konverzije sa starog RTCW:MP)... Uživaj:beer: |
i lfs se lijepo igra u lanu, ako ko oce vozit :)
|
cmr 2 ili 2005
|
Blood 1,bolesno zarazno...: cheers2 i counterstrike..jasno..sa svim živim i mrtvim modovima..
|
da...counterstrike je ZAKON
|
quake 3 arena
|
hvala na prijedlozima :)
|
e, nemoj flatout jer igra, bar se meni cini, nije bas za to. za voznje ti je najbolji nfs jer je ipak arkada a to su svi igrali tak da nemas problema s tim.
|
Bacite Joint Operations ja i frend smo igrali to
|
Citiraj:
|
Ma UT bilo koji i ozezi! : quake : :rambo: : goood :
|
ma wolfika i budeš vidio krvavih očiju :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |