![]() |
Hitman Blood Money
Dal je igral neko, kakvi su dojmovi itd....
Meni se bas skida... |
Skida ti se demo ne? :D Osobno nisam igrao, samo sam pročitao par postova po forumima. Navodno je grafika jako jako dobra, ima puno oružja, čak se mogu i ljudi koristiti kao štitovi. Ljudi se žale na confusing level design, AI i sistem sejvanja.
Ja sam igrao sve hitmane do sad, i svi su mi zakon, tako da ovaj neće biti iznimka. |
ja nikako da ju kupim :)... a znam di je ducan :D... kaj ti mislis jel se isplati kupiti ju? moze koji SSshot!
EDIT: jel jako zahtjevna? oce raditi na mojoj kanti? :? |
ma kakav demo, cijela se skida bit ce gotovo za dan-dva valjda
|
|
Citiraj:
Trojka je bila totalno smeće. Zanima da li ova četvorka ima ikakve veze za dvojkom ili jedinicom ? |
Evo bash sam ju danas nabavio morat chu sad da probam.
Po ss izgleda solidno. |
Citiraj:
|
Da, trojka nije bila nešto, drugi dio je najbolji do sada, vidjet ćemo što će biti s blood money....
|
Evo igram je vec par dana i sad na brzinu neko opci dojam:
Grafika je odlicna i dosta zahtjevna, nije fora uzet pištolj/pušku/mitraljez.. i zaletit se i obavit misiju za 3 min (bar meni), ja zasat sve rješavam sa fiber wire-om. nadam se da igica nece bit kratka, priča dobra. ove stvari kaj se ljudi žale na sistem sejvanja meni i ne smeta bas. ima pono oružja :) ima malo bugova recimo kad zadaviš nekog i kad on padne na pod ak nema mjesta oko njega on skakuče ko kreten... |
Lol na ovo zadnje
|
to igraš blood money??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako šta je zabranjeno na ovom forumu.... |
sve sam ja skuzil. nisam napisal nist kaj se nesmije, ni odkud se skida...evo da vam olaksam kupil sam je u jednom ducanu (Wf-511)
|
Citiraj:
|
Meni je prvi dio bija najbolji i u njega san se toliko uzivija da san crta taktiku na papiru kako da pridjem pojedinu misiju :D
Sad triba vidit kaki je ovi zadnji nastavak |
kak [Red]Dragoon kaze prek svih nedostataka pređes i uživaš u igici
|
Pozdrav dečki...i doviđenja uz pozdrav domovini:
Banane su zakon! |
Citiraj:
|
Ja ga igram. Dosta je zahtjevan, šteka mi iako nije čudo koje sranje od grafe imam. Inače grafika je odlična iako je sve smanjeno DO KRAJA.:(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:09. |