PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Predložite neku dobru igru! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4025)

LordNitro 11.03.2003. 20:27

Predložite neku dobru igru!

Nemam ništa za gejmanje doma!Ne budite lijeni i predložite neš stvarno super za igrat.Ak vam se da možete napravit i svojih top - 5 igara.Moja lista:

1.Mafia
2.Hitman 2
3.c&c genarals
4.Warcraft 3
5.Unreal 2003(ne na netu, jer nemam ISDN ili DSL, ali provjereno dobro djeluje kad te netko razljuti pa napucavaš botove po mapama)

Lignja 11.03.2003. 20:47

predlazem ti project igi2

LorD ClockaN 11.03.2003. 21:46

1. Splinter Cell (OBAVEZNO NABAVITI)
2. Freelancer
3. UT2k3

Veky 11.03.2003. 21:46

C&C Generals na netu. Oces igrat? :D

MadBoY 11.03.2003. 22:26

Black Hawk Down Multiplayer Demo (čitava još nije izašla) možeš igrati na neti sasvim solidno. Iako je PING malo visok budem uvijek 2-3 :D.

Dobra igra je još i IGI2 ali i IGI 1 nije za baciti.
GTA3 - po meni veoma zabavna i nikad dosadna.

Age of empires 2 : the qonquerors za igrat na netu :D:D netreba ti mal ping :D:D

greg SE 11.03.2003. 23:10

Citiraj:

Originally posted by MadBoY

a 18.05 ako se dobro sjecam GTA Vice City dolazi na PC....jebemu nemogu docekati

MadBoY 11.03.2003. 23:20

Citiraj:

Originally posted by greg SE
a 18.05 ako se dobro sjecam GTA Vice City dolazi na PC....jebemu nemogu docekati

Hebiga kad oni tipovi na PS2 moraju prvo isfurat GTA pa tek onda mi to dobijemo :( . Isto je i sa Vice City

metalac 12.03.2003. 04:25

Mafia definitivno. Ja eto neigram neke igre, ali sam mafiu dobio od jarana i pravo sam se bio odusevio.

LordNitro 12.03.2003. 07:34

Citiraj:

Black Hawk Down Multiplayer Demo (čitava još nije izašla) možeš igrati na neti sasvim solidno. Iako je PING malo visok budem uvijek 2-3 :D.

Dobra igra je još i IGI2 ali i IGI 1 nije za baciti.

Age of empires 2 : the qonquerors za igrat na netu :D:D netreba ti mal ping :D:D

sta black hawk down mogu igrat s modemom na netu?

widowmaker 12.03.2003. 08:34

Re: Predložite neku dobru igru!

Citiraj:

Originally posted by nitro
.

1.Mafia
2.Hitman 2
3.c&c genarals
4.Warcraft 3
5.Unreal 2003(ne na netu, jer nemam ISDN ili DSL, ali provjereno dobro djeluje kad te netko razljuti pa napucavaš botove po mapama)

Obavezno odigrati Splinter Cell. Freelancer je smeče prema Preevateru 2 - možeš se nabrijavat i letjeti kud hočeš tek kad završiš sve misije i više ti ništa ne treba. Od relativno novijih nisu loši James Bond nightfire , Age of mitology, Mafija je odlična.

Po tvojoj top listi čovjek bi zaključio da si se tek počeo igrati.
Evo moje-
1. Half Life
2. Preevater 2
3. Mafia
4. Knights and Merchants, Lords of realms 2, Heroes 2
5. SOF2 , Wolfenstain 2, MOHA, Wild Wild West, Broken svord
:beer:

LordNitro 12.03.2003. 08:52

Ja da sam tek počeo igrati?hahahaha.Sve ove igre sam prešao, a i još puno drugih.Zar čovjek nemože imat svojih top - 5 igara.Ako hoćeš mogu ti nabrojat koje sam sve igre igrao, prešao, igrao u mreži itd.

razlo 12.03.2003. 09:01

Freelancer!

MadBoY 12.03.2003. 15:14

Citiraj:

Originally posted by nitro
sta black hawk down mogu igrat s modemom na netu?

a zašto ne? Probaj. Iako ti ping neće bit mal da se igrati.

gospar 12.03.2003. 16:22

1. FALLOUT 2
2. BALDURS GATE 2
3. MAFIA
4. DUNGEON KEEPER 1
5. FIFA 99

Igrao sam vecinu igara izaslih od 97 godine nema koju nisam kupio ( 13kn :-) ) ali ovo je definitivno moj top 5 uz kojih sam proveo par milijuna sati.

marac 12.03.2003. 17:08

WORMS WORLD PARTY!!! - najjaca igrica

Skini si MAME32 i ondi skini:
PANG World
Double Dragon
Street Fighter
itd......

Jelc 13.03.2003. 13:15

Citiraj:

Originally posted by marac
WORMS WORLD PARTY!!! - najjaca igrica

Skini si MAME32 i ondi skini:
PANG World
Double Dragon
Street Fighter
itd......

Kaj je to onaj Pang s Amige???

MadBoY 13.03.2003. 15:11

Meni je jako dobra igra Banjo-kazooie i Super Mario Kart za N64. Sa neta skineš emulator i igre. Možeš ih igradi koliko kod god hoćeš i nikad nije dosdno.

E da i Mario 64 je odličan.

STRMX 13.03.2003. 15:20

ELASTOMANIJA jos je igram:beer:

marac 13.03.2003. 15:47

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Kaj je to onaj Pang s Amige???
E sad neznam jel s amge jel amgu nisam nkad imao ali znam da je to ona koju si mogao igrat u igraonicama prije cca:10-15g. na onim automatima.

Jelc 13.03.2003. 15:55

Citiraj:

Originally posted by marac
E sad neznam jel s amge jel amgu nisam nkad imao ali znam da je to ona koju si mogao igrat u igraonicama prije cca:10-15g. na onim automatima.
Da.
Bila je ta igra na automatima i na Amigi.
E da-da li ima gdje za nabavit...mislim da se igra zvala Scramble ili tak nekak,isto s automata...
Zbog vražje igre sam skoro roknul godinu:D
Ma, pola razreda koliko se sjećam...

feelgood 13.03.2003. 22:42

Još uvijek najbolji Baldur's Gate 1&2 (multiplayer, 6 players).
K.

greg SE 13.03.2003. 23:26

Citiraj:

Meni je jako dobra igra Banjo-kazooie i Super Mario Kart za N64. Sa neta skineš emulator i igre. Možeš ih igradi koliko kod god hoćeš i nikad nije dosdno.

E da i Mario 64 je odličan.

dedaj jos neku dobru s n64....vidim da ih na kazaai ima mali milijun a nisu velike igre......
i ako se neda iz naslova zakljuciti daj dopisi i o cem se u irgi radi:)

MadBoY 14.03.2003. 15:45

Banjo-Kazooie
U ulozi si nekog medjveda a neka ptica ti pravi društvo. Uglavnom će ti pomgati da preletiš neke veće udaljenosti. Hodate OGROMNIM svijetom i rješavate različite zagonetke, i ganjate nekakvu vješticu. Grafika je možda najbolja od svih Nintendo 64 igara. Interaktivnos je na zavidnoj razini, možete "pričati" sa ostalim u igri itd....

Mario Kart 64
Odlična igra, pogotovo ako se igra u više igrača (najviše 4 i radi savršeno sa samo 1 tipkovnicom). Ima više načina igre. Utrkivanje po kružnim stazama ili gađanje nekakvim gljivama balonima i takvim stvarčicama po razno-raznim i odlično napravljenim stazama.

Mario 64
Klasični Super Mario samo ovog puta u 3D. Mnogo, mnogo, mnogo, mnogo raznih nivoa i dobra grafika.

Zelda
Ima ih više al svaka je dobra. Vi ste neka princeza i borite se protiv raznih čudovišta. Mislim da trebate spasiti nekog al nisam sigur.

Conker's Bad Fur Day
Odlična, fantastična igra.Tona neumjesnof humora i smijepno jednostavne igrivisti. Conker je vjeverica koja je prošlu noć izašla van s dečkima da bi se naplila ko' zver. Sada ona mora doć doma, a jadna vjeverica se izgubila. Na putu ka kućki srećete ostale životinje koje vam pomažu ili odmažu. Uglavnom veoma zabavno.

Eto nadam se da sam barem trunčicu pojasnio.

feelgood 15.03.2003. 11:26

Minesweeper, samo ne znam imaš li dovoljno dobar komp.
K.

BSA<AK-47> 23.03.2003. 00:10

ma sve je to super....GTA3,UT2k3,SPLINTER CELL....je al jeste li vidjeli da on ima GF2?????pa nema neke teoretske šamse da bu on skoro ikaj od ovog pokrenum...ajd GF2 još kako-tako guta GTA3,WARCRAFT3(kvragu njeg moš igrat i na RIVI TNT2:D) ali mislim UT2k3 ili SPLINTER....neznam baš.....dobro da niste rekli DOOM 3....eto ti par dobrih igara....DOOM 2 3d,HEROES OF MIGHT & MAGIC 2 i 3,TRANSPORT TYCOON DX,KVAKA 3,HL: CS na netu naravno, MEDAL OF HONOUR,SS: TSE (MOŽDA JER NEZNAM DA TO IDE NA GF2mx) ,STARCRAFT : BROOD WARS,C&C : RENEGADE (FPS),C&C : REDALERT...i tonu drugih malčice starijih igara....

LordNitro 25.03.2003. 08:42

Ma kupio sam ja GF3 Ti kad sam bio rekao na forumu, ali sam je za tjedan i pol odmah uvalio nekom tipu jer je davao 100 kuna više nego kad sam je kupio.Mislio sam se sa grafičkom malo strpit i lovu dat za matičnu, ali kakav sam ja potrošio sam lovu u dva dana na cugu i ostale gluposti!Uskoro opet idem u šoping, ali me sad zanima jel bi mogao na ovoj svojoj konfi igrat age of mithology?

LorD ClockaN 25.03.2003. 09:29

Ako mozes igrat Warcraft3 onda bi mogao igrati i Age, ali bi detalji morali biti na minimumu, a takva neka igrica se ne isplati igrati s detaljima na minimumu.

Elven 25.03.2003. 16:59

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Da.
Bila je ta igra na automatima i na Amigi.

Nazalost nije u potpunosti ista. Na kompovima (ne znam za Amigu) su bili dinosauri kao pozadine (i stvarno su ruzni :) ), a na Atariju i automatima, prekrasne svjetske metropole.

LordNitro 25.03.2003. 20:42

Nisam zadovaljan clockanovim odgovorom, pa čekam neke druge.Jel tko sa ovak slabom konfom mogao igrati age of mithology da grafika bude zadovoljavajuća?

Jelc 25.03.2003. 20:50

Citiraj:

Originally posted by elven
Nazalost nije u potpunosti ista. Na kompovima (ne znam za Amigu) su bili dinosauri kao pozadine (i stvarno su ruzni :) ), a na Atariju i automatima, prekrasne svjetske metropole.
Da:D i na Amigi su bile te lijepe pozadine,svaki nivo drugi grad...

Koji je uopće najbolji Amiga emulator na piceku???

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:46.