![]() |
Virtual drive
Htio sam sa Alcoholom 120 napraviti virtual drive.Nakon istalacije programa htio sam ga pokrenuti,ali se komp restarta.Alcohol se uopće ne uspije pokrenuti. Pokaušao sam i sa Nerom napraviti virt. drive,ali i sa njime se restarta.Komp inače radi dobro i nemam s njime problema.Šta da radim?
|
Citiraj:
|
nemam pojma
izgleda da ti zbog neceg ne zeli dozvolit mountanje imagea. probaj sa daemon tools i probaj u safe mode-u pa vidi kaj ce bit Citiraj:
|
Citiraj:
|
Probao u safe modu još i ranije ali ne radi.Probao sam vratiti sistem na ranije pošto imam image napravljen sa Goustom,ali ni to ne pomaže .Konfiguracija je ista kao i kad je Alcohol radio ok.
|
Probaj preko expert načina instalacije promijenit naziv drivera, al prije toga počisti stare ili jednostavno vrati image sistema kad kažeš da ga imaš.
|
A da probaš sa Neroinim Image Driveom za prvu ruku...ili nešto kao što je VirtualCD...koristim ga i sam...odličan je program...samo je malo skup...:D
|
meni se slicno s deamon toolsima shebalo,ja sam iso u safe mod,i uninstalirao daemon toolse,i poslje je sve radilo ko svicarski :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |