![]() |
Rješenje za vruće dane ...
... ili kako sa jednim komadom kartona podijeliti kučište na tri zone i ohladiti dvije usijane glave :D
...
|
i kak djeluje? kolko je temp niža?
|
U prosjeku 5C ali mi je puno važnije što ne moram pojačavati ventilatore...:D
|
Zanimljivo...
|
Super su ti sredjeni kablovi, vrlo uredno :)
|
ja ništa ne vidim na slikama... tamno jako, a slike OGROMNE.. pa daj malo to kompresiraj!
|
Da, ni ja ne kuzim bas kako izgleda ustvari taj karton.
|
|
Lako ti je dilit i mećat karton kad imas u šta (Stacker :D)....da bi ti ja ovoga svoga Centuriona I da njega podiliš...
|
Gorki, ne kuzim, pa dao bi se i Centurion podijeliti bez problema... jedan upuh stavis u 5.25" slotove (za proc), a drugi od prednje 80-ke (od diskova prema grafi).
|
Citiraj:
|
^SuperUnknown^ ima i tu istine ali ja cu to drukcije izvest cim naden dobra dva 12cm venta ovde u ST-u..naime one ventove naprid i nazad od 80 cu prosirit na 120 i to oba tako da vise necu moc grijat bureke u kucistu...
Citiraj:
|
Prednja maska na Centurionu 5 je mrežasta kao na Stackeru...
|
Evo doomy ti je odgovorio...samo pogledaj SuperUnkonown-ov sig...
|
Da cni... skuzija san..ali ta mriza se isto da rijesit..makar jeftino improvizirat....ako ne kupit (moze li se kupit uopce?) :rolleyes:
Vidim da ^SuperUnknown^ ima Centuriona 5 u sigu... |
Imaš u Bricostora (Split) kupit aluminijskih mrežica raznih uzoraka koje bi se dale jako dobro uklopit a nisu ni skupe - 20-ak Kn po komadu (otprilike 20x40cm)...
|
E hvala ti crni i sori sta san ti spama po postu! Imas pivu od mene ako si u ST ili blizu! : cheers2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |