![]() |
Snimanje s Nec 4551 na Lightscribe medij
Evo ovako:
bas sam pokupija u ducanu jedan memorex lightscrb. medij (dvd+r), medjutim kad sam stavio onu stranu namjenjenu za pisanju po njoj, pisac upadne u "petlju" i non-stop isti cita vrlo kratko, pa ponovno... itd. Imam nero 7.0 i u njemu nemam nigdje oznacenu opciju lightscribe/labelflash (iako bi po nero helpu trebalo biti pod misc.) Ovo je 3550 crossflashan na 4551 i sve radi super osim toga?? Nec inace podrzava labelflash - no nisu li ta dva formata kompatibilna, nebi li trebao moci snimati i na lightscribe medije? Ima li tko ideju? |
Citiraj:
|
Nero Cover Designer moraš koristit za LightScribe.
|
Znaci nemoze prziti LS ili sta?
|
Skini http://www.lightscribe.com/support/index.aspx pa uživaj...
|
Evo skinuo sam s te stranice sve relevantno, ali kad idem snimiti kaze mi "no lightscribe device detected".
Koji bog? Nemogu snimati LS ako imam LF przilicu na kraju ili sto? |
ne možeš to su 2 različita formata, mozes pisat po donjij strani običnih medija.takjo pročitah.
|
Citiraj:
|
ja imam LS pržu ali isto u Neru 7 pod misc mi se ne pojavljuje ikona....stavija san i oni neki driver koji ide za LS i opet ništa........u čemu je problem.....
|
Meni u 6-ici nudi LightScribe iako nemam takvu pržu... :D
|
Ma moras ici preko nero cover designera. Nero 6.6.1.3 mi se cini da ima LS lakse pristupacan nego 7.0
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:59. |