![]() |
Internet preko satelita?
Znima me nesto vise o tome cuo sam puno verzija i vise neznam koja je prava.
Ako bi netko mogo napisat gdje se moze nabavit koliko kosta pretplata download i tome slicno... |
Detalje bum ti rekao poslije ali ne možeš slaviti da si se riješio nodema, ISDN ili nekaj takvoga. Zašto? Zahtjev šalješ modemo (upload) a download stiže satelitom. Nisam vidio neku pretjeranu računicu nekada, a sumnjam da se situacija promjenila. Javim kasnije.
|
sta se od opreme uopce treba imat da bi mogli downloadat satelitom?
|
Citiraj:
|
Da bi mogli koristi internet preko satelita morate imati neku digitalnu satelitsku karticu.
EUROPEONLINE daje takve usluge. Najisplativa je ova opcija . Dobiješ SkyStar2 karticu, s kojom možeš i gledati programe a i dekodirati. Samo je veliki minus download limit od 700MB što je definitivni premalo. |
Ja sam to imao godinu dana i kada je istekla pretplata nisam je više htjeo obnoviti jer je bez veze. Prvo limit od 700 MB zatim ne downloada se odmah nego ti zatražiš file koji želiš i kad on bude uploadan na njihov server moraš ga naručiti i on dođe u u točno određeno vrijeme koje oni odaberu. Naj gore u svemu tome je što mi je najčešće file dolazio ponoći i to od 01:00 do 06:00 sati ujutro tako da sam morao komp ostaviti cijelu noć upaljen. A ako te još interesira trebai samo satelitska kartica uz koju se dobi pretplata na godinu dana, digitalni LNB, i tanjur od najmanje 90 cm. Detaljnije možeš pogledati na www.antene.tv
|
Citiraj:
|
Cuo sam verziju da se kupi samo kartica i da onda s njom spijuniram sta drugi skidaju i pokupim to od njih i neplacam pretplatu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja bi isto rekel da ga je pobrkao :D
|
Ups! Malo sam ih pobrkao 512 kbps download i 32 kbps upload
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |