![]() |
Chieftec 400W - utišavanje?!
Je li neko probao utišati ovo napajanje?Tko ga ima zna da je prilično bučno, a pošto mi je računalo upaljeno 24h, a ono je najglasnija komponenta...
Znači, drugi vent, nešto... : evil : |
Ja sam svog 360W Cheifteca znacajno utisao kad sam ga otvorio i "nakrco" ulja za finu mehaniku u onaj uski donji vent...
|
Citiraj:
|
jel 80 ili 120mm?
|
Citiraj:
|
ili kupis čufteka 350W delta...u sigu mi je...to napajanje je NEČUJNO..ima 120mm vent i ubojito je tih ;)
|
nek se izjasni eddie kolki vent ima... :smoke:
a hamm...da ga svrbi 300kn, kupio bi delitu :) |
250kn links...barem je bila...
|
dobro, necemo cjepidlaciti, ali poanta je bila jasna ;)
|
120 mm
|
Citiraj:
Da, 120mm! Delta 350?! Preslabo! Prodam svoje za 250 i za 350 uzmem 410W, samo ga nema u OS... GRR. |
ja sam na svoga chiefteca 360W stavio od TT-a smart case fan (narancasti ventilator) i drzim ga na 1600rpm, vrlo tiho...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
moj se cujeeee... moram ga malo propuhati da se ocisti .... kak vi to cistite?
|
Citiraj:
Evo, iskopcao sam CPU cooler i grafu stavio na 25%, komp se jedva cuje... Barem za moj standard... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
onda ukljuci sve osim HDD i vidjet ces da je sve zajedno jako tiho, a samo je HDD pravio buku :) |
Joooj moj Čif 360W je bolesno glasan i to onaj stražnji vent, za poludit, sve je tiho osim njega, još sad kad sam kupio novu grafu, moram kupit novo napajanje, e sad koje je uz 350W deltu od čifa tiho?
|
410 W i ništ više.
|
Citiraj:
ma jook.. ne patim na to.. nego je zvuk iritirajuci.... uh koja tisina.. fale mi mp3-ce, dokumenti, programi :) prisiljen sam ga vratiti :D ali mogu reci da je to totalno tiho napajanje! i svakako preporucam :D (ipak mozda nije najtise, ali ima i za to rjesenje... pasivno napajanje) |
Stvarno mi nije jasno kako je vama to napajanje tiho?! 410W se apsolutno ništa ne čuje, ali ako je ovo tiho... Budem jedan dan otvorio napajanje, počistio i podmazao pa budem vidio.
Eto, ako je netko mijenjao vent ovdje neka javi... |
ja sam umjesto jednog avijatika na neverpoweru 400w stavio 2 sharkoona temp. control....
poklopac sam imao s resetkom i zasarafio vent izvana, a onaj nutra sam zamijenio. odcvikao zice za napajanje venta na 5cm od tiskane plochice i stavio lusterklemu. odcvikao konektore na venticima, skinuo izolaciju sa zice (1cm) i spojio na lusterklemu...i radi :) pazi ak ti napajanje vec ima temp. kontrolirane ventove da uzmes ventove koji nemaju senzora, inace ne ce radit... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |