![]() |
Izaberimo najbolji dres Svjetskih prvenstava u nogometu.
Pošto nismo uspjeli osvojiti natjecanje kao najbolja momčad svjetskih prvenstava u nogometu pokušajmo u izboru za najbolji dres u kojem konurira naš kockasti iz 98.
Zato svi na glasanje. http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/phot...es/5007904.stm |
Na toj stranici mozes glasat koliko oces, samo oznacis Hrvatsku i stisces enter pa mozes glasat sve dok te ne prebaci na stranicu s rezultatima, onda moras brisat kuki i rekonektat se, bar brijem da je tak.
|
LOL:D
BTW mozes klikat stalno i samo back i opet klik...nemoraju s brisat kukije:D |
To se moze na vecini stranica ukljucujuci i pce, al tu smo srecom svi posteni:D
|
naravno :D
|
Ja sam jedno 15ak puta kliknuo i nabio sam 0.05%. : goood :
Ajmo sad u proračune: Neka 500 članova klikne po 200 puta, to je: 200/15*0.05 = 0.66*500 = 333% To je malo nemoguće ali budimo optimisti. : boxers : Da ne kompliciram previše: navali narode, klikaaaaj! :D |
ja jednom kliknuo i to je to
kap u slapu;) |
bojim se da nebi zapalio tipku od kliktanja, stoga skoromnih 5 puta cu kliknuti :D
|
hvala bogu da nema madjarskih dresova :D zadnji put su nas potukli u glasanju za naj momcad...
|
11.39% :smoke:
|
Mislim ono, najružniji dres je no1. Meni osobno taj naš dres iz 98 (plavi) je puno ljepši od onog kojeg imamo sad.
|
Citiraj:
|
evo ja glesao kojih 50-tak puta ali nabijem za 0.01% kliknem back još glasam i kada me prebaci već se vratilo na starno, čini se da nismo jedini ovak pametni...
|
ostali se nemicu zasad...dok nepolude:D
|
ja koristim ovaj nacin:bookmark page,glasam stisnem na bookmark i tako stalno...
jer mislim da sa tipkom back radis 1 glas neprestano?ak nije tak ispravite jer meni tak ispada kad sam gledo listu kolko je glasova... |
da moj sistem definitvno pali!
natuko sam podosta...i jos cu jer zasto bi mi uvijek ispali looseri pored jedne arogantne engleske.. |
lol meni radi i na vote-back-vote....:D
|
digao za 0.04% :D :D :D
|
meni je ljepši onaj naš plavi iz 98 nego onaj bijeli za koji se ovdje glasa.
|
Ja sam pokušavao nabiti koji % ali ne ide shmrc
|
penjemo se polako:D
bar koliko mi se cini drugi miruju:D |
ajmo decki pokazimo im kakvi smo spammeri!
niko nije bolji! |
hm, mislim da atha ima najbolji sistem za nabijanje glasova, jucer nas je digao za par desetina postotka gore u samo par minuta. Ja sam glasovao za nase iako mi Mexico ima najljepše dresove, nacionalizam je u ovome slucaju dao prevagu :D
Nego, znam da svi isto tako namjestaju glasove ali to je malo glupo, veci je gust kad te posteno izaberu i znas da stvarno ljudi misle da je Hrv imala najlijepše dresove a ne ovako... |
Šteta kaj nas je tak malo. Svi ovi imaju barem jedan grad veličine Hrvatske. Ali nedamo se. Idemo naši!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37. |