![]() |
CPU AM2
kak ni traga ni glasa. na www.geizhals.at ih ima u ponudi raznih firmi.
AMD Athlon 64 3000+ Sockel-AM2 boxed, 1.80GHz, 512kB Cache (ADA3000CNBOX) 107,99 do 117,40 eura je cijena. |
Dobar izbor proceva - za svačiji ukus (i džep) ponešto.
|
? Da, u Japanu sam vidio i Conorčeka pa nikom niš. -:)
Mislim na službeno predstavljanje i puštanje u prodaju. |
Citiraj:
|
koliko ja znam predstavljanje i pustanje u prodaju ce biti 06.06.06. :) (6.6.6.) :) simbolicno jelda?! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to će biti to....valjda... |
Citiraj:
|
Ima filing da cemo mi malo duže čekati od dva tjedna...
|
ček, gledam malo ove vrijednosti wattaža, i ne vjerujem
Athlon 64 X2 3800+ 2 GHz 2 x 512kB 25/65/89 W USD 364/323/303 Jel ovo stvarno 25W??? nije valjda. mislim da će to biti solidan ocer... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A kaj ak sam Zagorac? ;) Šalu na stranu, riječ je o blesavom tipfeleru. |
Citiraj:
Yes, 35W je, a ne 25. Ispravljeno u tablici... |
al opet, 35W se može i pasivno riješit...
|
Citiraj:
Naravno, ako si spreman dat toliko lovu za proc koji se malo grije. Ja osobno ne bih budući da niti 89W s Cool'n'Quiet nije loše. |
čekaj da to skuže sky, fleks i trek :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nemoj na takve sitnice upotrebljavati izraze izvan konteksta.... :beer: |
sad malo ofrlje na guruu pročitao o novom am2 procu,ploči i memi,vrlo su zadovoljni viđenim i rekli da je amd napravio good joob prelaskom na ddr cvajte memoriju.
http://www.guru3d.com/article/mainboard/348/ |
Hm, mislis na DDR2? Cuvajte memoriju?:confused
|
reko sam ddr cvajte memoriju,u prijevodu ddr2 memu,pročito cijeli članak,dobar poslić su napravili s novim čipsetom,iako čitam da je konroe brži,vidjet ćemo,klokanje je jako pojednosatvljeno,i totalni početnici mogu klokati,brzina čitanja i pisanja u memu skoro ista
|
Ma sve je to zaqurac, ne isplati se kupovati prvu generaciju ploča zbog raznih sitnih i dječjih bolesti (kako je uostalom bilo s ranijim NF4 pločama). Treba čuvat pare dok pločice fino ne "sazriju" i onda u kupnju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma LOL, svako malo nešto novi socket, tko će to brat bratu pratit? Ja najradije ne bi apgrejdo ovu konfu iz siga do kad AMD ne bude podržavao DDR3 i dok ne bude Radeona X2k.
|
i još ne pašu stari hladnjaci na ovaj socket sam da bi kupili novi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |