![]() |
Je li moguće sačuvati updateove?
Planiram ponovno instalirati windowse pa pošto imam modem ne bi htio sve updateove ponovno skidati.To su Service Pack 2 windowsi. Dali ih je moguće "izvući" van iz windowsa i onda da ih samo prekopiram ili instaliram?: flyingey
|
Dok je bio SP1 postojao je jedan trik kojim se moglo save to-> malom izmjenom adrese microsofta :D Sa SP2 to je otpalo, ja barem ne znam za neku slicnu stvar. Jednostavno nadji najnoviju verziju Autopatcher XP da izbjegnes down otprilike 250-300 MB. Razliku ces morati skinuti. Ako neko zna trik za save svih tih zakrpi mogao bi postati ovdje
|
Gdje Windoze spremaju Updatove.
Zbog čega pitam. Da windoze ne skidaju sa neta sve updatove nakon svake instalacije windoza, već da ih spremim negdje i instaliram nakon instalacije wondoza. Nemamo svi Flate. |
U folderu C:\WINDOWS\SoftwareDistribution se pojavi jedan folder u koji baca updateove. U postavkama updatea samo stavi da te obavijesti o njima, al da ne radi ništa sam. Kad sve skine, odeš u taj folder, kopiraš negdje, instaliraš i to je to.
|
Citiraj:
|
Mislim da ne, nisam siguran, davno sam to radio. Sad skidam update sa službene stranice jer mi bezveze taj automatic update...
|
Citiraj:
@domy sta ti se dogodilo sa avatarom? |
Šta?
Avatar je ostao isti. Samo sam promjenio potpis. Stavio sam Prigorskog zajca. Raubšicara (krivolovca) i ..... |
Ne tebi amd, već domyju - pingvin mu je malo blijeđi nego prije
|
Citiraj:
|
Provuko sam ga malo kroz PS... :D
Dakle, obavezno postavke automatic updatea stavi kao na slici. Kad te obavijesti o novim zakrpama, skini šta oćeš. Kad skine, pitat će te za instalaciju. Nemoj to klikat nego prvo prekopiraj iz onog foldera negdje i, kad kopiraš, instaliraj. http://img210.imageshack.us/img210/1...rd013ei.th.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |