![]() |
NERO,DVD I PROBLEMI
Ovako,imam jedan DVD gdje ima par filmova, al oni su (ne kužim se baš u to) kao winap,odnosno neki kao Windows media player............u stvari mene zanima:
1.kako da ga s NEROM-Nero Ultra Edition 6.6.0.13 spržim da se može gledati na DVD-playeru, jer kad idem na Burn DVD-video files javlja mi da mogu pržit sa samo nekim određenim ekstenzijama,A kad idem na data-DVD onda hoće? 2. da li kada idem raditi Data DVD-e se oni mogu gledati na DVD-playeru? HVALA SVIMA! : cheers2 |
Pa zato jer ti za DVD Video moraš imati IFO,VOB fileove a ti imaš očigledno avije,WMV i sl.Takve materijale moraš prekodirati u DVD format.
Pročešljaj malo po forumu naći ćeš dosta tema na temu prebacivanja video materijala u DVD format. |
Data DVD-e ne možeš gledati na DVD playeru, već mora biti neki od video formata (VCD, SVCD, DVD,...).
|
...a?
Citiraj:
|
htio je reci ako przis na data DVD,a ne stavis na video DVD da ga player nece ocitati.tako i u neru pise
|
Citiraj:
@naftaš Ako imas DVD a ne DVD/divix player onda te divixe sto imas na dvd-u nemozes gledati na dvd playeru bez da ih prekodiras u neki format koji dvd player moze citati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |