![]() |
91.28 Beta
Dotične drivere (ako hoćete) morete skinuti tu.
|
Ajd čim završim sa skidanjem ću probat da vidim kakvi su. Al ono, 91.28!?!?!
A i stvarno više nisu normalni s tim driverima, sva sreća pa imam flat (bar još nekoliko dana :D ) pa mi ne smeta ovih prekomjernih 46mb Evo skinio, rade, šljakaju :D Razlike, osim CP-a još nisam ništ ni gledao pa nisam vidio neku razliku, osim što mi je temperatura u idle-u poprilično porasla (s 43 na 50). Ako mi se bude dalo odvrtiti neki 3dmark ili nešt javim :D |
ja skidan sa Guru3D iste te ali imaju 63 mega... ;)
budem ih probao sutra pa javim rezultate... |
Et sad kad sam mal pregledao forum na guru3d, gdje većina hvali drivere i kvalitetu slike, sam malo pogledao zar to video stvarno izgleda bolje i iznenadio se. Video mi izgleda dosta lijepše. Možda mi se samo čini.
Zanimljiva stvar je da je u driverima po defaultu uključen 4xAA i 8xAF, bar kad se prebaci na klasični CP. EDIT: Malo sam provrtio 3d markove. 05 mi daje otprilike isti rezultat najboljem rezultatu, dok mi 06 daje 158 bodova veći rez i sad imam 1480 s tim da mi je u odnosu na prijašnji najbolji rez CPU score za 500 manji. Rezultati u FEAR su slijedeći (sve max, fsaa off, soft shadows off, AF 4x, 1024x768): Min 11 Avg 41 Max 100 0-25 fps 12% 25-40 fps 53% 40+ fps 35% |
neda mi se vrtit benchove ali oblivion malo lakse ide sa povecanim detaljima, nice samo da izadu official
http://img177.imageshack.us/img177/9...00gt8hw.th.jpg |
Sudeci po ovome sto pisete nVIDIA je napokon izbacila drivere koji nude i "nekakvo" povecanje performansi, ili me malo zekate.
|
ja ih koristim i za sada su ok, primjetio sam poboljšanje performansi u cod2 i fear..
testirao sam u 3dmark 03 i rezultati su bolji za 200 bodova... |
e ajd nek mi sad netko kaze kako vratiti normalan kontrast i svjetlinu ovo na slici, sad mi je ekran pre taman ili pre svijetal - please HELP! kako vratit na defoult???
[img=http://img473.imageshack.us/img473/8273/untitled9cu.th.jpg] |
Meni tamo na sajtu imaju samo 91.31 60Mb: stoopid
|
U međuvremenu su izašli (opet) novi driveri, pa su ljudi to malo updateali:)....evo imaš tu 91.28 za skinut.
|
Citiraj:
Vidim da svi hvale te 91.28 pa ću i njih poslije.THX |
Citiraj:
|
e problem je u tome sto su slideri ostali stajat na mjestu, uspio sam vratiti ali nemam pojma kako i znam da vise nikada to necem da diram :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |