![]() |
Interne policijske spike...
Evo, slucajno sam neletio na ovo:
http://www.sindikatpolicije.hr/?poli...um&thread_id=4 Jedno je gledti ih vani, a drugo slusat ih medusobno. Totalno dobijete drugu perspektivu.... :beer: Ipsens |
Ma jadni oni, sad su se poceli baviti i modom...
"Svi trebaju dobiti nove odore i to mora biti prioritet u ministarstvu, kao i oprema i vozila" : lol2 :....a ja mislio da je prioritet sluziti drzavi i pomagati pri iskorijenjivanju kriminala, sad ce jos i poceti protestirati: bonker : |
LOlcine
|
Citiraj:
To se zove štednja na hrvatski naćin ili na grbači radnika. Kriminalci koriste tehnologiju (tu ne mislim na kokošare), a tehnologija koju koristi policija je iz doba Univerzijade '87. |
tako je amd-reci im!
mislim kad stoje pored ceste logicno je da ce probat zaustavit nekog u normalnom autu! neki dan je prosla treba sa crvenim ferarijem pored njih i sam su joj mahnuli!pa nece valjda krenut za njom... |
lol
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sam cu te pitati jeli znas kakve aute policija u vukovarskoj ima :) (jer ja znam i vjeruj mi to su auti) Je da to nepomaze nista obicnim policajcima ali opet su to od policije auti. Imho stvar je u organizaciji policije ili ti u tome da se malo skrene budzet prema obicnim murjacima ... |
To je Ministarstvo (guzonje) i oni ne šparaju na sebi.
|
mili-cajci bi trebali biti bolje placeni svakako, ali ocekujem od svakoga da MOZE potrcati 100metara sprint, jer sa donut+beer belly-em nisu u stanju uhvatiti ni bebu koja puzi a ne "kriminalce"
uostalom ta ista policija stiti kriminal sa VRHA! in $God$ we tru%t |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |