PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Interne policijske spike... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39808)

Ipsens 23.05.2006. 10:35

Interne policijske spike...

Evo, slucajno sam neletio na ovo:

http://www.sindikatpolicije.hr/?poli...um&thread_id=4

Jedno je gledti ih vani, a drugo slusat ih medusobno.
Totalno dobijete drugu perspektivu.... :beer:

Ipsens

West 23.05.2006. 12:19

Ma jadni oni, sad su se poceli baviti i modom...
"Svi trebaju dobiti nove odore i to mora biti prioritet u ministarstvu, kao i oprema i vozila" : lol2 :....a ja mislio da je prioritet sluziti drzavi i pomagati pri iskorijenjivanju kriminala, sad ce jos i poceti protestirati: bonker :

Zmaj000 23.05.2006. 16:15

LOlcine

Amdejac 23.05.2006. 18:35

Citiraj:

Autor West
Ma jadni oni, sad su se poceli baviti i modom...
"Svi trebaju dobiti nove odore i to mora biti prioritet u ministarstvu, kao i oprema i vozila" : lol2 :....a ja mislio da je prioritet sluziti drzavi i pomagati pri iskorijenjivanju kriminala, sad ce jos i poceti protestirati: bonker :

A ti bi kao vozio neispravni auto sa čelavim gumama marke CEAT i neispravnim ABS-om koji godišnje naprave preko 100.000 km, a stari su od 3 godine na više (ne računajući koliko sati odrade na mjestu). I to samo zato jer država nema para, a glavonje se mogu voziti u skupim Audijima, BMWima sa klimom i slično. Koristiti ih privatno za svoje potrebe.
To se zove štednja na hrvatski naćin ili na grbači radnika.
Kriminalci koriste tehnologiju (tu ne mislim na kokošare), a tehnologija koju koristi policija je iz doba Univerzijade '87.

mITZEK jr 23.05.2006. 18:48

tako je amd-reci im!
mislim kad stoje pored ceste logicno je da ce probat zaustavit nekog u normalnom autu!
neki dan je prosla treba sa crvenim ferarijem pored njih i sam su joj mahnuli!pa nece valjda krenut za njom...

DJ Distinctive 23.05.2006. 18:56

lol

Amdejac 23.05.2006. 20:32

Citiraj:

Autor mITZEK jr
tako je amd-reci im!
mislim kad stoje pored ceste logicno je da ce probat zaustavit nekog u normalnom autu!
neki dan je prosla treba sa crvenim ferarijem pored njih i sam su joj mahnuli!pa nece valjda krenut za njom...

Pa normalno, da se ne osramote. Dok auto stoji neznaš koliko je brz. :D

West 23.05.2006. 21:12

Citiraj:

Autor AMD
A ti bi kao vozio neispravni auto sa čelavim gumama marke CEAT i neispravnim ABS-om koji godišnje naprave preko 100.000 km, a stari su od 3 godine na više (ne računajući koliko sati odrade na mjestu).

Pa nije bas skroz tako, oni imaju redoviti servis na autima i popravke koje trebaju napraviti. Golf IV ili Punto 2 meni ne izgleda kao los auto, bez obzira da ja star i vise od 3g. Tako da sto se tice toga nije njima lose, cak imaju i nekolko bembura. Ali to sve ide na bolje. Evo barem imamo jednog presretaca ako nista :D

rendula 23.05.2006. 21:14

Citiraj:

Autor mITZEK jr

koji gejevi...:D

Amdejac 23.05.2006. 21:46

Citiraj:

Autor West
Pa nije bas skroz tako, oni imaju redoviti servis na autima i popravke koje trebaju napraviti. Golf IV ili Punto 2 meni ne izgleda kao los auto, bez obzira da ja star i vise od 3g. Tako da sto se tice toga nije njima lose, cak imaju i nekolko bembura. Ali to sve ide na bolje. Evo barem imamo jednog presretaca ako nista :D

Nemoj raspravljati o temi o kojoj nemaš pojma i lupat ....... :smoke:

West 23.05.2006. 22:02

Citiraj:

Autor AMD

Posteno :smoke::)

Codiac 23.05.2006. 22:30

Citiraj:

Autor AMD

Sam cu te pitati jeli znas kakve aute policija u vukovarskoj ima :) (jer ja znam i vjeruj mi to su auti)
Je da to nepomaze nista obicnim policajcima ali opet su to od policije auti. Imho stvar je u organizaciji policije ili ti u tome da se malo skrene budzet prema obicnim murjacima ...

Amdejac 23.05.2006. 23:25

To je Ministarstvo (guzonje) i oni ne šparaju na sebi.

MasterX 24.05.2006. 11:52

mili-cajci bi trebali biti bolje placeni svakako, ali ocekujem od svakoga da MOZE potrcati 100metara sprint, jer sa donut+beer belly-em nisu u stanju uhvatiti ni bebu koja puzi a ne "kriminalce"

uostalom ta ista policija stiti kriminal sa VRHA!
in $God$ we tru%t

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39.