![]() |
Pakovanje novog hard diska
Naime kupio sam par puta diskove i dobio ih onako..na ruke..bez ikakve kutije ili antistatične vrećice..diskovi su riknuli nakon nekog vremena..i reklamirao sam ih i dobio nove, no interesira me u kakvom bi pakovanju trebao doć novi disk..?
|
Ja sam UVIJEK dobio ili u plastičnoj kutiji ili u antistatičkoj vrećici. Nemoj kupit onda disk ak ti ga ne daju zapakiranog.
|
To sam si i mislio, hvala domy.
|
Automatski mi je sumnjivo kada novi disk dobivam u ruke bez _barem_ antistaticke vrecice. Takve diskove ne zelim primiti.
|
: lol2 : kakvi to mufljuzi prodaju hardove bez antistaticke vrecice :confused:
|
Prilikom kupovine Maxtora i HG-spotu, dobio sam kutiju od Barice :rolleyes: Možda su mi nešto pokušavali reći? :D U svakom slučaju, krajnje neprofesionalno.
|
i ja sam uvijek dobivao sve fino spakirano da smrdi na novo..jer inace..nema sanse da cu ti uzeti ;)
|
Diskovi bi trebali biti u nekom pakovanju vrecica ili plasticna kutija ili sli hdd na ruke je s.ranje i tako se ne prodaje disk, bacis mu to u glavu i trazi hdd sa ambalazom:smoke:, a ako ti i taj disk ne bude valjao i mora na reklamaciju onda mu i njrga zafitiljis u vugla i trazis novi.....tako se to radi:cool:
|
ako su u vrecici onda diskovi trebaju biti hermeticki zatvoreni u toj vrecici.
inace koliko ja znam (iz radnog iskustva) da samo hitachi dolazi u plasticnim kutijama. |
Da, moraju biti hermetički zatvoreni. Ja sam svoje diskove tako dobio...
|
Ja sam Seagate Baricu 120GB dobio u ovakvoj kutijici...
http://img380.imageshack.us/img380/3...asaf3nt.th.jpg Maxtor 40GB sam dobio u hermeticki zatvorenoj antistatickoj vrecki... :) |
tak sam i ja hitachija dobio u plasticnoj kutijici,a maxtora u antistatickoj vrecici,a inace bi ljudi i memorije trebali dobivati u original ambalazi,cuo sam u par slucajeva da je bilo svakakvih pokusaja umotavanja u bilo kaj samo da se proda i to u hg-srotu,ve-mulju itd...
|
Citiraj:
Bez ičeg: hitthewa Al eto nije mi se dalo natezat pa san ih uzea i omota je računom |
lopovi :grrr:
|
Da mi ga da bez kutije. Dobio bi ga u glavu.
ja mislim da nemaju kutije jerbo ih sveraju preko granice, pa onda im je skupo narucivati kutije i onda nas tu pljackaju. Lopine odvratne.... |
Hermetički? Jel vi znate o čemu pričate???Jel zante uopće kaj znači hermetički
vrećica treba biti zatvorena s neoštećenom naljepnicom. U kutijam dolaze Hitachi i Samsung, dolazio je Seagate. |
Ja sam ramčić u Diskont24 dobila na ruke. Rekoh, valjda je to politika niskih cijena i nedržanja na skladištu, i te spike. Baš svejedno, dok radi *rolls eyes* :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A u diskontu24 mi dali rame bez ičeka. |
Citiraj:
|
Al bar su ti dali u nečemu. Links je najpravedniji od trgovina računalnom opremom.:D
|
Citiraj:
Ja sam u HGšrotu dobio u vrećici HD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali zato, kad sam isao u Kvark uzet memoriju (koju, da ne spominjem, nisu imali - trazio PQI koji imaju na netu "na lageru") - dodjem u ducan, lik vadi neku plasticnu kutiju i prebire po unutra nabacanim keksima, pri cemu mi govori: "Ne, nemamo izgleda nijedan keks od giga.... sad cu iskopat, ima par od 512 izgleda..." Needles to say, okrenuo sam se i otisao u zalaz sunca. Zauvijek... |
Weee i ja sam dobio jednu kutijicu za sendviče.
Uz kutijicu sam dobio gratis disk Hitachi od 250 Gb :D |
Citiraj:
|
ja sam u feniksu dobio zvučnu karticu u plastičnoj vrečici wtf?
|
Pa i ja sam u Ve-milu, bulk verzija. ;)
|
i ja u hgspotu .
a jedan hard sam dobio na ruke i gore je markerom iznad WD pisalo MILJAC 001/005 . ja pogledam i kazem - gle , nek si Miljac uzme hard a ja bi ipak novi ko sto sam i platio. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |