![]() |
6230 problemi
Evo ovako.... Do sada sam imao 32MB mmc karticu koja je radila sasvim normalno ( ona orginal kaj se dobi) , nabavio sam si 128MB super talent mmc karticu i imam neke prebleme... znači prvo sam je formatirao ( prije se koristila na 3650 i tamo radi skroz normalno) i šaljem si par MP3 -ica i saveam ih na karticu.. nakon nekog vremena nemogu više slati na katricu ( niti premjestiti te fileove kaj mi je neko poslao i saveo sam na internu) Kada odabirem da se save na karticu piše # nemogu spremiti datoteku # kada je formatiram opet neko vrijeme mogu slati i onda se obet to isto desi... Kako da riješim taj problem?
|
ja sam imao problem sa svojom nokiom 6680
brisale su mi se slike sa kartice, u neke fileove nisam mogao uci kasnije i tako.... uglavnom problem sam rijesio tako da sam kupio novu karticu a staru vratio tj bila je neispravna al mi je cudno kod tebe da ti radi s drugim mobom probaj flashat mob u ciboni u mobisu ti uzmu 170kn i flashaju mob |
mođda nije kompatibilna s mojim mobom..?
|
6230 i 6230i koriste mmc kartice tak da su ti kompatibilne s mobom
e da i jos nesto je kod mene upalilo napravi backup mobitela na komp i jednostavno napravi factory reset na mobu kasnije sve one backup fileove vratis i to je to |
Ma znam da je MMC kompatibilan s mojim mobom... nego ova marka me možda zeza... Super Talent... Di da nedjem taj factory reset?
Misliš na Restore factory setting ? |
Da na to.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |