![]() |
novo, najnovije:) 9200, 9600, 9800
Evo rođaci nekaj zanimljivo za sve vas kaj imate para:)
Baš me zanima kakvi su komentari na novu liniju atijevih karticu. Moja razmišljanja su ovakva: 9200- sranje, očaj, lošije i od 9000 pro i od 8500 le, no bit će prilično jeftino pa ko voli podršku za agp 8x nek izvoli:D 9600- zanimljivo, visoki takt, jako se malo grije, znači može i viši takt, ne treba dodatno napajanje cijena bi trebala bit u rangu 9500 no pitanje je dal je bolje imat 4 cjevovoda koja rade na većem taktu ili je bolje 8 cjevovoda na manjem taktu?? 9800- preskupa zvijer:D |
Ma...sve ti je to...da ne velim.
Jedino kaj veseli je to da će uz toliko novih modela tradicionalno lihvarski nastrojen ATI ipak morati spustiti cijene:) Na naše veselje... Ati je valjda najlihvarskija firma u toj branši,gledam neki dan na Anandu-svi po malo spuštaju cijene,jedino ATI ili jako malo,ili ništa. Jedino me ne veseli kaj se NVidia tak usrala sa novom serijom-taman sam se ponadao kolinju na tržištu:D Po mojoj procjeni,negdije 5-6 mjesec će biti najbolje vrijeme za kupovinu... |
evo dana sam dobio mail listu od Hgspota i kazu da ce im stici sve te garficke za jedno 10 dana
bas me zanimaju kakve ce cijene biti:gringo: |
Citiraj:
|
Treba vidit nVidijine GF FX, pa onda odlučit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mozda jezgru da ali ostaje jos problem s memorijom:confused: |
Citiraj: