![]() |
max adsl
upravo sam vidio reklamu za maxadsl i od sada poklanjaju ipod shuflle kad zatrazis prikljucak. e sada mene zanima ako ja otkazem svoj i ponovno ga zatrazim hocu li ga dobiti:D
da znam bas sam balkanac |
ma de sta ti je....:D
|
Možeš ga jedino odjavit ako ti je prošlo godinu dana od priključivanja.
|
Kako taj t-com jeftino i lagano nagovori ljude da produze ugovore...
|
Da, vidio sam i ja reklamu, al fakat ljudi padaju na to.
Ako ti je ugovor istekao (12 ili 24 mj.) onda se mozes odjaviti tj. iskljuciti, pa onda ponovo uzeti taj paket i dobis iPod....weee |
... i cekas par miseci da ti se site ponovo doc
|
Nećeš valjda zbog Shuffle-a to raditi...to je obično smeće. Shuffle-a pjesme cijelo vrijeme, ne možeš slušat po redu... : hitthewa
U Americi su se dijelili po 5 dolara... |
Citiraj:
|
mozes slusati pjesme po redu,imas tipku ako hoces shufle ili normalno da po redu ide pjesme,i tako si nariktavas kako ti pase
|
a neznam da li cu se muciti zbog toga ali shuflle je sasvim ok player. imam creative zen nano 256mb i kad ga se usporedi sa shuflleom, ipod ima dosta puniji zvuk + sto je 512mb
|
samo se zapitas jel se isplati potpisati ugovor s vragom na godinu dana:fuming:
nego bas gledam koliko dode taj shuflle u hgspotu, a kad ono nema ga... sve se razgrabilo. bice da ocekuju navalu |
iPod Shuffle ti dođe preko 600 kn kod nas. Bolje vidi jel ti Vodatel 3play dostupan. To bi ti bila bolja investicija.
|
definitivno provjeri za vodatel. za godinu kod njih ustedis barem za taj shuffle, al od 1gb...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |