![]() |
s754 ploca sa DVI-jem
Zna li tko ima li kakva s754 ploca sa integriranom grafikom a da ima DVI izlaz? Vjerojatno neka sa 6100 chipsetom? I kaj mislite da li bi valjala slika da se spoji jedan DVI LCD?
|
Ima neka nova x300 integrirana od Sapphire-a u HGSpotu, trebalo bi pogledati dal ima DVI. Većina nvidia integriranih nema kolko sam vidio.
|
Slika može biti ok, ali nikad tako dobra kao na normalnoj grafulji. Moraš biti svjestan da integrirana grafika uzima resurse kompa tj. troši RAM. RAM na kompu je sporiji od memorije koja se koristi na grafama. Prema tome, integrirana grafa ne može biti brža od posebne kartice sa istim grafičkim procesorom.
Negdje sam bio vidio da ima ploča sa DVI konektorom, ali da me ubiješ ako se sjećam koja je. |
Evo sad vidim u HgSpotu ATi 7000. Ima DVI, kosta samo 120kn. U tom slucaju bih uzeo neku AGP plocu. Da li ova 7000 ima kvalitetnu sliku na DVI-ju? Koliko ja znam cak i prastare Radenonke poput ove imaju jako kvalitetnu sliku kakvu Nvidia ima tek od serije 6x00.
|
ta kartica ima vrlo kvalitetnu sliku...i na monitoru i na tv-u (preko tv-outa)
|
Citao sam za 7000 da ima max. 85Hz frekvu osvjezavanja monitora? Dok recimo sugava 9200 SE ima max. 200Hz na 1024*768!
|
Ako je staviš na LCD, frekvencija nije toliko bitna jer većina LCD-a radi na 60-75 Hz.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |