PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Prijenosnici (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Koji tuner uzet za laptop???? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39558)

DR_J 19.05.2006. 09:50

Koji tuner uzet za laptop????

Ovako imam fujitsu siemens amilo l1300 i odlično me služi imam ga već preko godinu dana i stvarno je odličan.
Planiram kupit neki TV tuner do 750kn.

Šta mislite o ovom iz ve-mila??
TerraTec Cinergy T2, USB 2.0, DVB-T TV kartica

naime on lovi digitalne programe pa sad neznam koje će mi programe nać jel ak mi nađe tri programa onda mi se ne isplati davat 730kn za to.
ak netko već ima ovaj tuner neka mi kaže kakva su mu iskustva s njim ili mi preporučite neki tv tuner za laptop,nije mi problem isto tako piknut antenu sa krova u njega.

BlackDwarf 20.05.2006. 07:54

Bolje si uzmi neku karticu koja ide u PCMCIA.

Mortal 23.05.2006. 09:16

Nije toliko stvar u kvaliteti kartice nego da li ti uopće na mjestu boravka možeš primiti signal.

Meni je odašiljač na učki i ja u opatiji ne mogu primit signal!
Pinnacle pctve 200e ako hoćeš prodam ti ju

stipe_k 23.05.2006. 10:59

ja ti nebi uzmio terratec
onaj hybrid im je u teškoj banani što se tiče signala

Cuky 23.05.2006. 13:50

Citiraj:

Autor DR_J
Ovako imam fujitsu siemens amilo l1300 i odlično me služi imam ga već preko godinu dana i stvarno je odličan.
Planiram kupit neki TV tuner do 750kn.

[/B]

JA Sam kupio u microlineu MSI DIGI VOX usb,tv tuner,dvb-t -dakle samo digitalni prijem tv-radio programa.snjim dobijes daljinac,antenu i kablic da ga spojis na usb.
meni super radi,hvatam 1,2,rtl i novu.slika je zakon.i to jos nije krovna antena, nego obicna njegova mala.

ako vec mislis uzet,onda ti ovaj preporucujem definitivno.
pozdrav

Boris-x 16.06.2006. 19:41

Jel postoji neka antena koja može loviti klasični i digitalni signal?

Naime, nisam siguran ako na mjestu na kojem planiram provesti godišnji postoji digitalni signal pa da ne bacim novce bez veze.

Cuky 17.06.2006. 21:04

Citiraj:

Autor Boris-x
Jel postoji neka antena koja može loviti klasični i digitalni signal?

Naime, nisam siguran ako na mjestu na kojem planiram provesti godišnji postoji digitalni signal pa da ne bacim novce bez veze.

pa to ti je obicna antena.ak imas tanjur i lnb pa to spojis jos bolje.jer ces imar bolji prijem signala.a mislim da bi i riblja kost posluzila.

nicko 17.06.2006. 21:19

taj terratec je jedini bolji usb tuner (digitalni) i ja ga mislim isto uzet...preporucam...i ako imas antenu na krovu, lovit ce ti sve programe (trenutno 4: hrt1,2 , rtl, nova)...

onda, postoje hibridni tuneri (i analogni i digitalni) ali uglavnom su lose izvedeni i ne bih preporucio...i antena za analognu i digitalnu tv je ista...stvar je u tuneru, koji on signal moze lovit

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15.