![]() |
Koliko mogu dobiti za ovo?
http://www.error404.pl/karty_graficz...00_karta_d.jpg
GAINWARD GeForce 3 Ti200, 200/450 Mhz, 64 MB stara 3 godine...ali moram reći da me još uvijek odlično služi... :burn: realno gledajući, koliko vrijedi? |
150-200 kn
|
150KN i trebao si postat pod prodaju
|
daj mi broj moba..frend razmisllja o takvoj kartici
da nebi bilo ovo isto sam napisao i kod nekog za 9600pro..da nebi mislili da muljam nekaj ;) |
sorry, ne prodajem, nego se mijenjam s frendom za 9200se, jer komp s ovom Gainwardicom više neće služiti za igre...
odlučio sam dati frendu tu grafičku, a on meni svoju Radeonku, pa pitam kolko vrijedi da znam kolko pivi mi je frend dužan... :D |
Gajbu Žuje...:D Pa je popolovite i strusite... :) :p
|
Cuj, ako tvoja masina vise nebude sluzila za igre onda ok, ali moras imati u vidu da je 9200SE osjetno slabija od ove GF3, isprobano...
|
da samo kaj je ovo (ti200) dx8 proizvod :)
dobro to ti valjda i ne znaci puno :) valjda se nece na njoj vista vrtjet :D |
Nije, fully DX8.1 compatible je :) Imal sam ju pa znam...
EDIT: LoL, a malo prije si napisao DX7 :D |
pa mislil sam dx8 ali sam brzo pisal pa mi je 7 pobjeglo :) ispravil sam kad si me ti vec ispravljat isao :D :D
|
Citiraj:
i ona je dx-8.1 i to puno slabija i lošije kvalitete slike mada u windozama to nije toliko primjetno. |
Citiraj:
Nije 8.1, nego 8.0 :p, dok je ati 8.1. Čak niti GF4Ti nije bila 8.1 nego 8.0 :p |
Citiraj:
|
Zacijelo ne prevelika...
|
Razlika između 8 i 8.1 je samo u verziji pixel shadera koji su na 8.1 bolji, a nevazno
@Srky - od kad je 9200SE dx9?? |
Kao prvo nije Srky (on je moderator) nego srkyno1, i on je rekao da 9200SE nije DX9 kartca. Pitao je, otkad je 9200SE DX9 kartica? Valjda si ga ti krivo shvatio...
|
Ups - krivo sam ovo shvatio, imas pravo. Srkono.1 - sorry
@ madmax - nije mi se dalo pisat srkyno.1 ;) pa sam skratio |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:45. |