![]() |
Borat
ok...valjda je netko cuo za njega..nadam se
evo i malog filmica..tj.velikog filmica..pogledajte isplati se :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=SBirGHHzXOM&search=Borat |
: lol2 :
Koji spaljen lik... :D |
ali g alter ego:D
|
Borat je legenda, ne znam 'ko je žešći on ili Ali G. :D
|
jesi vidio Brunu?:D Treći lik u showu, mislim da ga još nema u ovim epizodama šta kod nas idu.
|
Lik je legenda:D
|
Nisam vidio (ni čuo) za Brunu, kaj je to neki novi lik? Kak' on brije?
|
Citiraj:
|
ooo vidim da nisam promasio s time sto sam stavio borata..ajde bas mi je drago..smijte se :D
|
lol, Borat je smijeh totalni.
|
Lik je lud. Kao i Ali G.
|
uvodna pjesma mu je mrak . east european folk .
|
borat tako owna da je to za nevjerovati :D
|
da nešto razjasnimo...
Sacha Baron Cohen u showu "Ali G" impersonira Ali G-ja (tip sa žutom/crvenom kapicom :D), Borata (kazahstanskog "novinara-reportera") i Bruna (gay austrijanca partijanera kako ga je netko nazvao)... dakle, kao što je OveRkiLL rekao, Bruno i Borat su alter ego Ali G-ja... |
Jakšemeš
aj lov bejsballs du ju lov it ?! :D:D:D:D legenda |
hehehe fora. :D
|
Evo jedne epizode ALI-G. Sva 3 alter ega su u njoj... Borat kupuje kucu, lol, obavezno pogledat ako se ima prometa i volje cekat za ucitavanje... Bruno se pojavi tam oko 14-te minute. :)
EDIT: Borat kusa vino, obavezno pogledat... Koja pisaona... Brijem da je lik pijan pred kraj :D http://www.youtube.com/watch?v=q1gczVUBjec&search=Borat Zestoke su mi slike :D od njegove sestre... |
rofl like je brutalan
|
Ali-G je zakoooon ... lik je glup u pm , ali su mu fore bolesno smiješne : roller : .
P.S. Ja sam sve mislil da je onaj Bruno zapravo Ali g (bez kape, u gay odjeći) :p |
taj Cohen je stvarno genijalac, glumi 3 lika koji su potpuno različiti a svakog savršeno odglumi
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |