![]() |
AM2 u Linksu
Evo stigla i prva AM2 ploča u Links!
Sad im samo još i proc fali pa da vidimo kako to kod nas diše! :D http://links.hr/index.php?option=kat...orija=05030312 |
Zanimljivo da dotične nema na MSI službenoj stranici i da ima samo 1 IDE port. Morat će se i proizvođači optike više baciti na SATA uređaje.
|
Citiraj:
|
a i postoji već i sata optikaneri...
|
Da, vec neko vrijeme...samo jos da ih omasove...
|
ma sata rulez:D inače baš me zanima tko će prvi na forumu uzet AM2:D
|
Šta pitaš kad znaš... :D
|
ja očekujem recenziju am2 ploče,prockasa i ddr2 meme u usporedbi sa 939 mb,ddr memom i procom,da vidimo je ili ni je brži od starog.
|
Ne isplati se sad mijenjati proc, plocu i memu barem polovicu godine dok se malo situacija ne iskristalizira i sve nebude funkcioniralo kak spada... barem je to moje misljenje, a nebi rekel da budu i performanse tak puno povecane da bi se isplatilo!
|
Slažem se m4Dm4X.
A što se tiče SATA optike, ja ne pratim situaciju, ali do sada sam čuo samo za Samsung i Plex prže. Gdje su ostale firme? |
Ma ***************eš zamjenu ovo je legendaran socket
EDIT:Ja nebi mijenjao dok nebi prodao,a prošlo bi još dosta vremena do prodaje |
Citiraj:
|
Da bar ide više,sa Zalmanom 7000 potegne 2700mhz na 1.65 možda bi potego još megaherca da se hladi MOFSET,ali probat ću opet clock koliko ide kad se napravi vodeno a i mema bi mi mogla biti bolja al nema veze
|
Citiraj:
|
Baci rezultate kad uzmeš
|
..nema smisla premala razlika,kad padnu cijene mozda ubodem bolji proc za 939 socket i to ce biti dovoljno sljedece 2 godine...je mos mislit :D
|
Evo vam rezultati sa Bencha http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...d.php?t=101932
Sa slika se sve lepo vidi...neko rece AM2 los hehe : cheers2 |
Citiraj:
pretpostavljam da znam na koga misliš : lol2 : , i jadno jako jadno, totalno prepucavanje |
Citiraj:
|
ma ja nemam namjeru uopće stavljat AM2 tako skoro,ipak sam opterona naručio:D
|
a sto tocno fali konfi koju sada imas?
|
e pa nema ih u linksu, piše da je artikal u dolasku...
A sata optika je već prije godinu dana bila u Autronicu, benq dvd pržilice su bile ali nisam se usudio kupit |
Citiraj:
jel to bilo meni namjenjeno? |
jep...
kako to da mjenjas proc..ovaj je odlican..zanima me :) |
Ali je Opteron bolji :D Da se meni ukaze dobra prilika ja bi svojeg E3 isto zamijenio :)
|
Citiraj:
|
Ali onda nije bilo love, makar je niti sad bas nema previse :o
|
Citiraj:
mislim ko ne bi zamjenio venice za opterona za 100kn nadoplate nek digne 2 prsta?:D |
a ha za 100kn bi i ja :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:30. |