![]() |
napajanje
ok, nabavio sam 400w atx p4 napajanje za stvarcice van samog sustava i nasao se glupo suocen s jos glupljim problemom - kako aktivirati napajanje?? switch na 0 ili na 1, efekta nema, provjereno s nekoliko kablova, napajanje neda znakove zivota, ventilatori mrtvi. da, glupa situacija i glupo pitanje al jebiga :-) sto napraviti???
|
1.pritisniti power dugme na kucistu
2.ako ono pod jedan neupali provjeri jeli dobro prikljuceno na maticnu samo napajanje ali i power dugme (koje mnogi slucajno otkace kad drkaju po unutrasnjosti kucista) 3.ako je sve pod dva u redu a ono pod jedan i dalje nepali vratiti napajanje tamo di si kupio i jebati im majku dok ti nedaju novo |
Koliko sam ja razumio napajanje nije spojeno sa matičnom?
UF UF |
Citiraj:
|
Jednostavno zelenu žicu s atx konektora uzemlji, tj. spoji s bilo kojom crnom žicom. I obična razdvojena spajalica može poslužiti za test.
Hope it helps. |
tocno tako. samo pazi da ne bi bilo jedno krivo spajanje i bum :D
to moras napraviti zato sto napajanje "zna" da nije spojeno na maticnu pa zato nece raditi. zato ga moras zmuljati da zabrije da je na ploci :D :D :D greg, moras malo pozornije citat tuđe postove :p |
fala ljudi, sredjeno.... ;-)
|
a da li taj problem postoji i kod AT napajanja? i ako da,kak se to rjesava?
|
Citiraj:
svejedno...) jer neka AT napajanja nece startati ako nema opterecenja na izlazu. |
Citiraj:
stvarno bi se mogao okladiti da to nije pisao kad sam ja postao svoj odgovor....svasta |
u sta se kladimo? :D
|
Greg mislim da se oni zajebavaju sa tobom ovde :), pisu i edituju ove postove pa onda ti na kraju lud ispadnes :D
|
metalac ja mislim da je netko drugi tu lud, i da, ne editiram postove u svoju korist.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |