![]() |
powercolor x1900gt u ve-mulju
eto stigla x1900gt
morat priznat da je cijena sasvim ok i pomalo iznenađujuće niska za naše prilike moram detaljnije isprobat ali za tu cijenu mi se čini čist ok grafa http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=grafkart |
e sad.... 7900gt il to: stoopid ? samo nemojte mi sad počet o potrošnji struje, perfomanse me zanimaju.
edit: baš gledam testove po netu, grafičke su fakat iste po pitanju perfomansi, 2-3fps razlike u kako kojoj igrici. i sad za koju se odlučiti..... neznam možda mogućnost aa i hdr kod atija presude.... |
@Pinsla
Ako buš testiral karticu, javi dojmove... Unaprijed zahvaljujem. Kaj se tiče cijene, ja bum pričekal da padne ispod 2.000 kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i mene naravno .
|
ma svih nas zanima
|
|
Citiraj:
a o ovome da je 7900gt jača/brža/watever (i to osjetno) bi se dalo raspravljati... no, da ostanem on-topic, EliteBastards uspoređuje tog Powercolora sa x1800xt (512MB) |
|
zakaj? frajer ne voli nvidiju? ;)
pa ima vise pipelinea/jaca je/whatever. a i kosta 300kn vise. :-))) |
Citiraj:
jasno ako ga primarno interesiraju performanse ako pak ga više zanima kvaliteta slike onda eh onda nekaj drugo:) |
za te novce ako te zanima možeš u vranoge1 uzet X1800XT koja po***************e obe te grafičke
|
Citiraj:
|
Citiraj:
drugo ako želiš radit reklamu spomenutom dealeru radi to negdje drugdje |
Citiraj:
|
Pozitivno je što joj je cijena povoljna u odnosu na ostale Radeone. Za istu lovu može se naći X1800XL, a ova je ipak jača od nje.
|
Citiraj:
|
Imaš pravo - X1800XL je skuplja. Nije mi baš jasna ta logika.
|
eto prvih impresija
po meni jako dobra grafa za te novce sporija je od x1800XT posebno u starijim igrama ali zato novije stvari poput Obliviona idu jako dobro osim toga dosta je tiha evo ovo je na brzinu moram se još detaljnije pozabavit |
baci neke testice :)
|
Probaj otkljucat cjevovode
|
Probaj je meni dofurat-:)
Da ima pola gige meme oma bih je uzeo. Ovak, budem malo pričekao. |
Citiraj:
to je dobro bi joj došlo 512 MB kao i još četiri disejblane pajpe šteta kaj nisu ostali kod X1900XL koncepta 500 500 512 Mb i sve pajpe:) |
Onda nebi bila niska cijena
|
kako ne....njima je svejedno jel otkljucaju il zakljucaju pajpe, sve je to isti cip...
|
Imam samo ovo za reći, prije ove grafe iz siga imao Radeon X600 PRO i slika je bila ljepša a ona "omamljenost" od eksplozije u BF2 je bila vjernija i nekako duža...: hello2 : Eto...
EDIT:Teški OT:p |
to se zna odavno :D
|
1 privitaka
Pa-nije to loša grafa:)
Na prosječnoj konfi-kad se lagano clockne daje fine reze. I u sintetici i u igrama. |
čisto pristojan score....dapače
kako stoji sa grijanjem? jel bi zalman bio dostatan? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |